Skip to content

Vastuullinen ja kotimainen perheyhtiö

Vastuullisuus Hartelassa

Pitkän kokemuksen omaavana kotimaisena perheyhtiönä meille on tärkeää, että toimintamme on vastuullista ja luotettavaa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat aloitteellisuus, ammattiylpeys ja asiakasläheisyys.

Kannamme huolta ympäristömme kehittymisestä ja haluamme osaltamme tukea luonnon kestävyyttä kehittämällä toimintaamme.

Haluamme pitää huolta asiakkaistamme rakentamalla turvallisia koteja ja kohteita, henkilöstömme hyvinvoinnista sekä sidosryhmistämme.

Ympäristövastuu

Kannamme Hartelassa huolta ilmastonmuutoksesta. Pohdimme erilaisia tapoja toimia kestävän kehityksen mukaisesti ja kehitämme toimintaamme siten, että se rasittaisi luontoa mahdollisimman vähän.

Ympäristövastuun huomioiminen on Hartelalle tärkeä osa hankekehitystä. Se tarkoittaa asiakkaille tarjottuja nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja sekä oman toimintamme ympäristövaikutusten jatkuvaa pienentämistä monin eri tavoin. 

Koska moni asia lähtee ihmisistä itsestään, yksi tapamme pitää huolta ympäristöstä on kannustaa hartelalaisia liikkumaan vastuullisesti. Lue aiheesta lisää tästä.

 

 

Hankekehitys

Kierrätys työmailla

Ilmastotietoinen asukas

Taloudellinen vastuu

Hartela pitää huolta elinvoimastaan pitkäjänteisesti kehittämällä kannattavuuttaan ja kilpailukykyään. Projekteihin liittyvällä riskienhallinnalla lisätään taloudellista vakautta. Yrityksen tarkoituksena on jakaa osinkoa omistajilleen sekä huolehtia velvoitteistaan niin henkilöstölleen, aliurakoitsijoille kuin myös muille sidosryhmilleen.

Hartelan oma pääoma ja hyvä vakavaraisuus luovat edellytykset terveelle liiketoiminnalle myös taloudellisen suhdanteen heikentyessä. Yhtiön omavaraisuus on perinteisesti ollut korkea, ollen 41,6% vuonna 2019.

Hartela-konserni on kotimainen, vuonna 1942 perustettu perheyhtiö, jonka omistaa edelleen Hartelan suku.

Tilinpäätös

Toimintajärjestelmä

Avainlippu

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu tarkoittaa meille sitä, että rakennamme puhtaita ja terveellisiä koteja sekä tiloja asiakkaillemme. Haluamme käydä vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa ja kehittää toimintaamme yhdessä heidän kanssaan. Henkilöstöllemme se tarkoittaa, että pidämme huolta heidän hyvinvoinnistaan monella eri tavalla.

 

Yhteistyö ja kumppanuus

Henkilöstö

Hartelan tapa toimia

Hartela

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 530 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.

Mikäli sinulla on kysyttävää Hartelan vastuullisuudesta, voit ottaa yhteyttä

lakiasiainjohtaja Antti Mölsään, antti.molsa@hartela.fi tai 040 579 2603