Skip to content

ILMALAN TORI

Tavataan Ilmalan Torilla!

Toimitilaa ympäristössä, jonne on helppo tulla, lähipalvelut tekevät työn arjesta sujuvaa ja jossa on mieluisaa työskennellä.

Perheyrityksenä ymmärrämme, miten tärkeää on pitää työ- ja vapaa-aika tasapainossa. Mielestämme jokaisella meistä on oikeus nauttia työn lisäksi myös yksityiselämästään, vapaa-ajastaan ja perheestään.

Haluamme omalta osaltamme olla mukana rakentamassa hyvinvoivaa yhteisöä. Siksi suunnittelemme Helsingin Ilmalaan tulevaisuuden toimistotaloa, jossa työtilat ovat muunneltavissa muuttuvien tarpeiden mukaisesti ja lähipalvelut tekevät työpäivien arjesta sujuvaa. Ilmalan Tori rakentuu kasvavaan yritystoiminnan ja asumisen keskukseen sekä monipuolisen liikenneverkoston sydämeen.

Tutustu tilavaihtoehtoihin

URBAANI SIJAINTI

Ilmalan Tori on kytketty pääkaupunkiseudun koko liikenneverkostoon. Henkilöstönne ja tärkeät kumppaninne saapuvat toimistolle sujuvasti niin junalla, autolla, polkupyörällä, ratikalla ja bussilla. Ikkunasta aukeaa näkymät Pasilan radiomastolle, vesitornille ja Hartwall Areenalle.

Alue kehittyy urbaaniksi busineskeskittymäksi ja lisäksi Pasilan palvelut monipuolisilla vapaa-ajantoiminnoilla ovat kätevästi lähellä. Keskuspuiston luonto, ulkoilureitit ja virkistäytyminen ovat aivan vieressä.

TULEVAISUUDEN TOIMISTO

Toimiston työtilat ovat helposti muokattavissa muuttuvien tarpeidenne mukaisesti. Työpäivän aikana on mahdollista valita sopiva tila niin rauhalliseen työskentelyyn, tiimityöskentelyyn sekä yksityisyyttä vaativiin verkkopalavereihin. Sisätilat ovat tyylikkäät, ja käytämme korkealuokkaisia ja bakteerivapaita pintamateriaaleja.

PALVELUT ARJEN TARPEISIIN

Aulapalvelu tarjoaa yksilöllisen yrityksellenne suunnitellun asiakaspalvelun ja tukipalvelut. Tasokas neuvottelukeskus on yritysten yhteisessä käytössä, jolloin voitte hyödyntää oman toimistonne neliöt teille tärkeisiin toimintoihin.

Lähipalvelut ja pakettiautomaatit helpottavat päivittäisiä asiointeja. Työpäivän ajaksi polkupyörät on myös mukava jättää turvalliseen ja suojaisaan säilytystilaan, ja niille löytyy myös huoltopiste.

Keskeinen sijainti

Miksi Ilmalan Torille?

Helposti kaikkialta saavutettava sijainti

Ilmalan juna-asema on vieressä ja talon edustalla liikennöi raitiovaunu 9 (v. 2022).

Erinomaiset olosuhteet monitilatoimistoon

Toimiva akustiikka, fiksu valaistus sekä hyvä sisäilma takaavat tehokkaat työpäivät.

Ympäristöarvot enemmän kuin kohdallaan

Ilmalan Tori on lähes nollaenergiatalo, jolle haetaan LEED – Gold ympäristösertifikaattia.

Osa urbaania kaupunkielämää

Toimistotalon edusta kehittyy urbaaniksi julkiseksi tilaksi ja se on myös raitiovaunu 9:n kääntöpaikka.

Työpäiviä helpottavat palvelut

Ilmalan Torilla arki on helppoa näiden palveluiden ansiosta.

Catering & kahvila

Ilmalan Toriin on suunnitteilla ravintola, josta saa myös cateringin yritysten omiin tiloihin.

Aulapalvelu ja neuvottelutilat

Aulapalvelun kattavat palvelut tarjoavat huoletonta käytännön asioiden hoitoa. Edustavat vuokrattavat neuvottelutilat ovat yrityksenne käytettävissä.

Palvelut ja pakettiautomaatit

Aulasta löytyy pakettiautomaatti. Nouda tilauksesi, kun sinulle sopii.

Polkupyörien säilytys ja sosiaalitilat

Turvallinen polkupyörien säilytystila ja viihtyisät sosiaalitilat tekevät polkupyörällä kulkemisesta mieluisaa.

Ota yhteyttä!

Suunnitellaan juuri teidän organisaatiotanne tukevat toimitilat.

Tuomas Sundell

Ole siellä missä muutkin

Ilmalan Tori sijaitsee osoitteessa Ilmalantori 3, 00240 Helsinki. Alue on useiden nimekkäiden yritysten keskittymä, mm. HSY, YLE, Danske Bank, Fonecta, VR, Fennia ja Sweco.

Pyydä tarjous yrityksellenne