Skip to content

Uusia koteja Vantaan Myyrmäkeen

Myyrmäen uusi keskusta – Elämää kaiken keskellä

Haluaisitko asua modernissa kaupunkikeskuksessa, jossa yhteisöllinen elämä ja urbaani tunnelma ovat osa arkea ja juhlaa? Rakennamme aivan Myyrmäen ytimeen uuden asuinkorttelin, jonka nykyaikaiset, viihtyisät ja valoisat kodit kutsuvat asumaan keskelle aktiivista ja eloisaa kaupunginosaa.

Eläväinen ja kehittyvä kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa mm. uuden yhteisöllisen Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Täällä olet myös lähellä luontoa: viihtyisät ja rauhalliset ulkoilualueet metsäkkeineen ja puistoineen ovat aivan alueen vieressä.

Kaikki Myyrmäen parhaat palvelut ovat käytännössä jalkojesi alla. Kauppakeskus Myyrmanni on aivan naapurissa, ja alueelta löytyy useita kouluja ja päiväkoteja. Juna-asema – josta karautat hetkessä Helsinkiin tai vaikkapa lentoasemalle – sijaitsee vain 100 metrin päässä. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään.

Yhdessäoloa ja kulttuuria

Uudistumisen myötä eläväinen kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa mm. Paalutorin viereen rakentuvan Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. “Myrtsissä” viihdytään yhdessä myös monenlaisissa tapahtumissa ja vaikkapa pihakirppiksillä.

Kulttuuririennotkin odottavat aivan vieressä, sillä Myyrmäessä sijaitsevat kulttuuritalo Martinus ja Artsi taidemuseo. ”Myyr York” tunnetaan myös näyttävän ja urbaanin katutaiteen kaupunginosana. Esimerkiksi juna-aseman vaikuttavat maalaukset ovat chileläisen taiteilijakaksikon kädenjälkeä.

Helposti ulkoilemaan ja liikkumaan

Vaikka Myyrmäki on yksi Vantaan vilkkaista keskustamaisista alueista, niin sitä ympäröivät vehreät ulkoilumaastot, joihin pääsee sujahtamaan nopeasti. Lähellä virtaa Mätäjoeksi nimetty vesistö, jonka varrella lehtomaisemat viehättävät lenkkeilijää. Raappavuoren metsät tarjoavat virkistystä ulkoilijalle.

Aktiiviliikkujilla ei ole tekemisen puutetta Myyrmäessä, sillä hyvien ulkoilumaastojen lisäksi Myyrmäki tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita. Myyrmäen urheilutalo ja uimahalli, urheilupuisto, jäähalli sekä lukuisat kuntosalit tekevät harrastamisesta helppoa.

Junalla vartissa lentokentälle ja keskustaan

Myyrmäki on yksi kasvavista palvelukeskuksista osin juuri erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Helsingin seudun vyöhykeuudistuksessa Myyrmäki on yksi uudistuksen voittajista. Junalippu Myyrmäkeen maksaa saman verran kuin junamatka Helsingistä Pasilaan.

Juna-asemalta hurautat vartissa niin Helsingin keskustaan kuin kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan lentokentällekin. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään. Myyrmäestä lähtee myös monipuolinen bussiliikenne lähialueille.

Rakentaminen

Myyrmäen Hartelan Keskusta kortteliin, nousee yhteensä neljä uutta 8-16 kerroksista asuinkerrostaloa sekä pihakannen alla sijaitseva pysäköintilaitos. Asuntoja tulee yhteensä n. 300 kpl ja asuntojen keskipinta-ala on n. 50,0 m2.

Talot tullaan rakentamaan vaiheittain niin, että koko korttelin rakentamisen alustava aikataulu on 2020-2025. Ensimmäisen talon rakentaminen on jo alkanut.

Asunto Oy Myyrin Terra

Myyrin Terra on kahdeksankerroksinen asuinkerrostalo, jonka asuntojen koot vaihtelevat 23,5 m2 yksiöistä 82,0 m2 perheasuntoihin. Asunnoissa tilat on suunniteltu tehokkaasti, mutta silti huoneistoissa on avaruuden tuntua yhdistetyn avokeittiön ja oleskelutilan ansiosta. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on normaalia korkeampi huonekorkeus, ja osassa näistä asunnoista on myös lisätilan mahdollistava parvivaraus. Autopaikat tulevat sijaitsemaan pihakannen alla sijaitsevassa yhteiskäyttöisessä pysäköintilaitoksessa.

Myyrin Terran asunnot ovat nyt myynnissä.

Neljä syytä muuttaa Myyrmäkeen

Hyvä sijainti. Palvelut vieressä.

Liikuntamahdollisuudet kävelymatkan päässä.

Hyvät kulkuyhteydet. Juna-asema kivenheiton päässä. Autolla lyhyt matka Kehäteille.

Huoletonta elämää uudessa kodissa.

Myyrmäen Keskustakorttelin sijainti

Haluan saada lisätietoa Vantaan Myyrmäen Keskustakorttelin uusista asunnoista

Haluan kuulla lisää Asunto Oy Myyrin Terrasta

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.