Skip to content

Onnea on auringonnousu Tiimanninluodossa

Ihanaa elämää joen rannalla

Oletko unelmoinut uudesta kodista virtaavan veden äärellä? Miltä kuulostaisi herätä usvasta höyryävään jokimaisemaan? Tai että pääsisit omalla veneellä Porin keskustaan vain muutamassa minuutissa? Porin Tiimanninluodossa tämä kaikki on arkipäivääsi. Hartela rakentaa ainutlaatuiselle Tiimanninluodon jokirannalle tyylikkäitä ja viihtyisiä rivitaloja. Mitä muuta voisit kodilta toivoa?

Kolme tähtisyytä muuttaa Tiimanninluotoon

Upeat jokimaisemat ja luonto ympärillä. Taloyhtiön oma laituri Kokemäenjoella

Viihtyisää ja tyylikästä asumista

Yli 75-vuotias rakennusliike rakentaa sinulle uuden kodin luotettavasti ja laadukkaasti

As Oy Porin Tiimanninluoto

Asunto Oy Porin Tiimanninluoto rakentuu Koivistonluodon ja Kalaholman väliselle luodolle. Alue on viimeisimpiä rakentamattomia alueita Kokemäenjoen rannassa. Alue tullaan rakentamaan väljästi luontoa kunnioittaen. Lähes kaikista myytävistä asunnoista avautuu näkymät joelle. Alueelle rakennetaan taloyhtiön oma laituri. Veneellä keskustaan kestää vain muutama minuutti ja meri on helposti saavutettavissa.

Tiimanninluodon uudet kodit ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Sisältä asunnoista avautuu isot ikkunat, joista on ihana seurata jokea ja vuodenaikojen vaihtelua. Kodeissa on isot terassit ja halutessasi voit valita pihallesi oman viherhuoneen. Talon julkisivu on modernia leveää ja vaakaa lautapaneelia yhdistettynä lasiin ja puurimoitukseen. Autolla pääset suoraan omalle kotiovellesi. Myytäviä asuntoja on suunnitteilla kaksioista viisikkoihin.

Kerro millaisessa kodissa Tiimanninluodolla sinä haluaisit asua. Vastaa kyselyyn ja jätä yhteystietosi niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun uudet kodit ovat varattavissa.

Ihastu luonnonkauniiseen Tiimanniin ja navigoi perille

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä: