Skip to content

Kiinnostaako asuntosijoittaminen?

Oletko kiinnostunut asuntosijoittamisesta Tampereen alueella? Hartela rakentaa laadukkaasti ja palvelemme sijoittajia ammattimaisesti. Olisiko Hartelan rakentamat asunnot Pirkanmaalla sinulle sopiva sijoituskohde?

Kotimainen perheyhtiö Hartela on rakentanut niin sijoittajille kuin asukkaille asuntoja jo yli 76 vuoden ajan. Olemme  luotettava ja turvallinen suomalainen valinta. Rakennamme Suomen parhaille paikoille kasvukeskuksiin ammattitaidolla ja asiakasläheisesti.

Tutustu suunnittelussa oleviin Tampereen alueen asuntokohteisiimme:

Kaupin Puistokortteli

Kaupin Puistokortteli sijaitsee osoitteessa Keilakuja 1, Tampere. Kortteliin rakentuu monimuotoista asumista: omistusasumista, asumisoikeusasumista, vuokra-asumista sekä opiskelija-asumista. Viiden talon lisäksi alueelle on suunniteltu pysäköintilaitos.

Kaupista on matkaa keskustaan n kolme kilometriä. Alueelle on rakenteilla ratikka.

Hartela rakentaa alueelle koteja, joista löytyy eri elämäntilanteisiin sopivia kokoja: 25,5 – 100,5 m2.

Kaupin Puistokorttelin arvioidaan olevan valmis loppuvuonna 2020.

Pohjois-Hervanta

Hervannan pohjoisosaan kaavoitetaan n 3000 asukkaan alue. Hartela rakentaa kortteliin, joka on alueesta ensimmäisenä rakentamiskelpoinen. Sen pysäköintipaikat sijaitsevat omalla tontilla ja korttelin sijainti on keskeinen jolloin palvelut ja esim ratikkapysäkki ovat helposti saatavilla.

Alueen suunnittelu on alkanut ja rakennustöiden on arvioitu käynnistyvän vuoden 2020 lopussa. Kohteeseen tulee asuntoja myös sijoittajille.

Nokian keskusta/Poutuntie

Nokian keskustan Poutuntien alue sijaitsee aivan Nokian keskustassa tärkeimmän sisääntuloväylän varrella. Nokian tori on n 300 metrin päässä ja Tampereen keskustaan on maanteitse matkaa n 15km.

Nokian kaupunki järjesti Poutuntie 2-8 kerrostaloalueen suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun, jonka Hartela voitti. Raadin mukaan voittajatyö on kaupunkimainen ratkaisu, jonka umpikorttelimainen näkymä tuo uuden elementin Nokian keskustaan.

Alueen rakentaminen alkaa keväällä 2020 ja kohteeseen on tulossa asuntoja myös sijoittajille.

 

Miksi sijoittaa uuteen?

Uusissa kohteissa sijoittajan ei tarvitse murehtia tulevista remonteista pitkään aikaan. Näin myös asunnon kustannukset ja tuotto on helpompi suunnitella lähivuosille. Uudiskohteet sopivat vaivattomuutta arvostavalle sijoittajalle. Vuokralaiset suosivat usein uudiskohteita ja ovat valmiita maksamaan niistä korkeampaa vuokraa. Paras etu uudiskohteeseen sijoittamisessa on mahdollisuus rahoittaa osa asunnosta yhtiölainalla.

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut asuntosijoittamisesta Pirkanmaalla

Hartela.

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. 76-vuotias, suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.