Skip to content

Rakennamme elämäsi kannattavimmat neliöt

Etsitkö turvallista sijoituskohdetta?

Kotimainen perheyhtiö Hartela on rakentanut niin sijoittajille kuin asukkaille asuntoja jo yli 76 vuoden ajan. Olemme sijoittajalle luotettava ja turvallinen valinta. Rakennamme Suomen parhaille paikoille kasvukeskuksiin ammattitaidolla ja laadukkaasti. Tarjoamme niin piensijoittajalle kuin suurempia investointikohteita etsivälle elämän kannattavimmat neliöt.

Etusi sijoittajana

Sijoittajana olet etulyöntiasemassa uusissa kohteissamme. Kun ilmoittaudut sijoittajarekisteriimme kiinnostavien kohteiden osalta, niin pääset varaamaan sijoitusasuntosi ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista.

Ota yhteyttä ja sijoita uuteen asuntoon

Jätä yhteystietosi, niin pääset varaamaan sijoitusasuntosi ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista

Hartela.

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Koteja saavat mielestämme rakentaa ainoastaan he, jotka tietävät rakentavansa maailman tärkeintä paikkaa ihmiselle, joka on säästänyt näitä nimenomaisia seiniä varten. Hän kokee kyseisessä tilassa elämänsä suurimmat ilot ja musertavimmat surut, astelee paljain jaloin itse koristelemassaan pesässä ja tuntee olevansa turvassa.

Seinien rakentajan on arvostettava kaikkea sitä tulevaa elämää –ja ihmistä.

Mikään rakennus ei ole kalliimpi kuin se, jossa ihminen ei viihdy. Hyvissä tiloissa liiketoiminta saa kukoistaa. Valitse tarkasti heidät, jotka muovaavat elämäsi neliöt. Heidän kättensä jäljissä on riitettävä ihailtavaa useammalle sukupolvelle.