Skip to content

Houkutteleeko sijoitus parhaalla paikalla?

Uuteen asuntoon kannattaa sijoittaa

Oletko kiinnostunut asuntosijoittamisesta? Hartelan rakentamat asunnot vetovoimaisilla alueilla eri puolilla Suomea ovat oiva sijoituskohde.

Kotimainen perheyhtiö Hartela on rakentanut niin sijoittajille kuin asukkaille asuntoja jo yli 76 vuoden ajan. Olemme sijoittajalle luotettava ja turvallinen valinta. Rakennamme Suomen parhaille paikoille kasvukeskuksiin ammattitaidolla ja laadukkaasti.

Tutustu asuntokohteisiimme Helsingissä, Espoossa, Lahdessa, Mäntsälässä, Raisiossa, Tampereella, Kangasalla, Eurajoella, Lohjalla ja Oulussa

Miksi sijoittaa uuteen?

Uusissa kohteissa sijoittajan ei tarvitse murehtia tulevista remonteista useampaan vuoteen. Tällöin myös asunnon kustannukset ja tuotto on helpompi ennustaa lähivuosille. Uudiskohteet sopivat helppoutta arvostavalle sijoittajalle. Vuokralaiset suosivat usein uudiskohteita ja ovat valmiita maksamaan niistä korkeampaa vuokraa. Paras etu uudiskohteessa sijoittajalle on mahdollisuus rahoittaa osa asunnosta yhtiölainalla.

Etusi asuntosijoittajana!

Kun ilmoittaudut sijoittajarekisteriimme kiinnostavien kohteiden osalta, niin pääset varaamaan sijoitusasuntosi ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista. Sijoittajana olet etulyöntiasemassa kaikissa kohteissamme.

Liity heti!

 

Vai sijoittaisitko autopaikkaan?

Autopaikka sijoituksena

Autopaikka voi olla hyvä sijoitus, sillä viime vuosina pysäköintimaksut ovat nousseet ja samaan aikaan pysäköintipaikkoja kadunvarressa on vähennetty. Uuden taloyhtiön autopaikkaan sijoittaminen kannattaa, sillä todennäköisyys vastiketta nostaviin korjauskustannuksiin on pienempi kuin vanhassa taloyhtiössä. Hanki nyt uusi sijoituskohde ja katso vapaat autopaikat.

Katso autopaikat

Jätä yhteystietosi, niin pääset varaamaan sijoitusasuntosi ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista

Hartela.

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. 76-vuotias, suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.