Skip to content

Uusia koteja Sarvvikiin

Kaupunkikoti Sarvvikista?

Hartelalla on suunnitteilla kaksi uutta luhtitalokohdetta Kirkkonummen Sarvvikiin.

Ainutlaatuinen sijainti meren ja arvostetun golfkentän vieressä antaa Sarvvikille vahvan identiteetin. Merellinen Sarvvik sijoittuu vanhaan kulttuurimaisemaan, jossa on yhä nähtävillä sota-ajan jälkiä. Vanhat, kasvillisuuden jo osin peittämät bunkkerit ja linnoitusten rauniot ovat muistoja niin kutsutusta Porkkalan vuokra-ajasta, jolloin suuri osa Kirkkonummea oli Neuvostoliiton merisotilaallisena tukikohtana. Espoonlahden raja-alueella sijaitseva Sarfvikin kartano toimii nykyisin museona.

Asuntojen hinnat ovat Sarvvikissa edullisemmat kuin sillan toisella puolella Espoossa. Asunto kehittyvässä Sarvvikissa onkin hyvä sijoitus.

Taloyhtiöt

Kaikissa asunnoissa on sauna, oma terassi tai parveke sekä erillinen irtainvarasto piharakennuksessa. Läpitalon asunnoissa avarat pohjaratkaisut tuovat luonnonvalon ja vehreyden myös asuntojen sisätiloihin.

 

 

Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi rakentuu Sarfvikintien ja Rantaniityntien kulmaukseen. Sarfvikin Kaari on kaksikerroksinen 20 asunnon taloyhtiö, jonka asunnot ovat yhdessä tasossa olevia luhtitalokoteja.

Asuntokoot: 2h+kt+s 51,5m2 ja 3h+kt+s 68,0m2.

Asunto Oy Sarfvikin Viheriö Kirkkonummi rakentuu aivan Sarfvikin Golf-kentän viereen, Sarfvikintien varteen.  Sarfvikin Viheriössä on kaksikerroksinen 16 asunnon taloyhtiö, jonka asunnot ovat myös yhdessä tasossa olevia luhtitalokoteja.

Asuntokoot: 2h+kt+s 51,5m2 ja 3h+kt+s 68,0m2 sekä 4h+kt+s 82,0-82,5m2.

Kohteiden ennakkomarkkinointi alkaa vuoden 2020 alussa, joten pysy kuulolla!

Neljä syytä muuttaa Sarvviikiin

Sijainti - kaupunkikoti maalla ja lomakoti kaupungissa

Luonto ja harrastusmahdollisuudet vieressä

Edullisempi koti kuin Espoossa

Tuleva Kivenlahden metroasema nopeuttaa liikkumista entisestään

Haluan saada lisätietoa, kun kohteiden ennakkomarkkinointi alkaa

Sarvvikin pientalot

Sijainti

Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi sijaitsee osoitteessa Sarvvikintie 12 ja Asunto Oy Sarfvikin Viheriö Kirkkonummi osoitteessa Sarvvikintie 7.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!