Skip to content

Uusia koteja Kirkkonummelle

Oma koti Sarvvikista?

Hartelalla on suunnitteilla kaksi uutta luhtitalokohdetta Kirkkonummen Sarvvikiin.

Espoon ja Kirkkonummen rajalla on asuinalue, jossa lähimmät naapurit ovat meri ja golfkenttä. Täällä oman kodin takapihalta voi astella hetkessä venesatamaan, merenrantaan tai golfviheriölle.
Länsiväylää pitkin ajaa Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa ja Ison Omenan ostoskeskukseen vartissa, mutta kauneutta, luonnossa liikkumista ja rauhaa arvostavalle kaikki oleellinen on kotiovella.

Nyt Hartelalla on suunnitteilla aivan Sarfvikin golfkentän viereen ja meren lähelle kaksi luhtitaloyhtiötä, Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi ja Asunto Oy Sarfvikin Viheriö Kirkkonummi, joiden asukkaat saavat nauttia raikkaasta merituulesta, rauhallisesta elämästä ja luonnosta vuoden jokaisena päivänä. Sarfvikin Kaaren ja Viheriön asukkaat pääsevät hulppean luonnon keskelle järkevään hintaan.

Taloyhtiöt

Taloissa on yhteensä 36 valoisaa ja modernia läpitalon asuntoa, joissa kaikissa on oma sauna ja terassi tai parveke. Jokaisella asunnolle kuuluu oma ulkovarasto, johon saa talteen
harrastusvälineet ja muut isommat tavarat. Taloyhtiöillä on oma kajakki, jolla kaikki asukkaat voivat tehdä retkiä lähirannoille ja saariin, esimerkiksi Pentalan luonnonsuojelualueelle.
Sarfvikin Kaaressa ja Viheriössä voi elää metsäpolun varrella elämää, jossa arkikin tuntuu lomalta.

Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi rakentuu Sarfvikintien ja Rantaniityntien kulmaukseen. Sarfvikin Kaari on kaksikerroksinen 20 asunnon taloyhtiö, jonka asunnot ovat yhdessä tasossa olevia luhtitalokoteja.

Asuntokoot: 2h+kt+s 51,5 m2 ja 3h+kt+s 68,0 m2. Ennakkomarkkinoinnissa!

Lue lisää ja varaa kotisi Sarfvikin Kaaresta

Asunto Oy Sarfvikin Viheriö Kirkkonummi rakentuu aivan Sarfvikin Golf-kentän viereen, Sarfvikintien varteen.  Sarfvikin Viheriössä on kaksikerroksinen 16 asunnon taloyhtiö, jonka asunnot ovat myös yhdessä tasossa olevia luhtitalokoteja.

Asuntokoot: 2h+kt+s 51,5 m2 ja 3h+kt+s 68,0 m2 sekä 4h+kt+s 82,0-82,5 m2. Ennakkomarkkinoinnissa!

Lue lisää ja varaa kotisi Sarfvikin Viheriöstä

Neljä syytä muuttaa Sarvviikiin

Sijainti - kaupunkikoti maalla ja lomakoti kaupungissa

Luonto ja harrastusmahdollisuudet vieressä

Oma koti järkevään hintaan

Tuleva Kivenlahden metroasema nopeuttaa liikkumista entisestään

Haluan saada lisätietoa kohteista

Sarvvikin pientalot

Sijainti

Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi sijaitsee osoitteessa Sarvvikintie 12 ja Asunto Oy Sarfvikin Viheriö Kirkkonummi osoitteessa Sarvvikintie 7.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!