Skip to content

Onnea on oma merinäköala

Ihanaa elämää meren rannalla

Oletko aina toivonut voivasi herätä aamulla ja nähdä verhot avattuasi sinisen meren välkehtivän? Tai päästä omalle veneelle kävellen ja kuitenkin asua vain muutamien kilometrien päässä palveluista? Raadelman Siltavoudissa tämä kaikki on arkipäivääsi. Hartela rakentaa ainutlaatuiselle Raadelman merenrannalle tyylikkäitä pari- ja erillistaloja. Tällä alueella ja näissä kodeissa asuminen on viihtyisää. Mitä muuta voisit elämiseltä toivoa?

Kolme tähtisyytä muuttaa Siltavoutiin

Meri ja luonto omalla pihalla

Laadukasta ja tyylikästä asumista

Koska Hartela rakentaa sinulle kodin

As Oy Raadelman Siltavouti

Asunto Oy Raadelman Siltavouti rakentuu Raadelman alueen parhaimmalle paikalle. Alue on väljästi rakennettu luontoa kunnioittaen. Lähes kaikista kodeista avautuu näkymät Piikkiönlahdelle. Lähellä ovat lenkkimaastoja, uimaranta ja jopa yksityinen pienvenesatama. On todella luksusta päästä omalle veneelle kotoa kävellen.

Siltavoudin kodit ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Alakerran korkea ja valoisa aulatila tervehtii sisääntulijaa. Portaat vievät laadukkaaseen keittiöön ja viilennettyyn olohuoneeseen. Keittiössä tasot ovat kiveä ja kodinkoneet tyylikästä rosteria. Maisemat olohuoneen suurista ikkunoista ovat rauhoittavat ja Suomen vuodenajat tuovat siihen vaihtelua. Saunatilassa tuoksuu ihana tervaleppä.

Kerro millaisessa kodissa sinä haluaisit Raadelmassa asua. Vastaa kyselyyn ja jätä yhteystietosi niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun uudet kodit ovat varattavissa.

Ihastu luonnonkauniiseen Raadelmaan ja navigoi perille

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: