Skip to content

Ainutlaatuista asumista tulossa Kauppiin

Lenkille suoraan kotiovelta

Toivotko kodiltasi huoletonta elämää, josta urheilemaan voi lähteä kotiovelta ja ratikalla pääsee kulkemaan? Elämä Kaupin uudessa Puistokorttelissa on juuri sellaista.

Hartela on suunnittelemassa uusia kerrostalokoteja Kaupin Puistokortteliin, osoitteeseen Kuntokatu 11. Paikka on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat viettää aktiivista elämää lenkkimaastojen, pesiskenttien, hiihtolatujen ja järvenrannan tuntumassa kuitenkin vain kolmen kilometrin päässä keskustasta.

Kohteen suunnittelu on nyt käynnissä ja ennakkomarkkinointi sekä asuntojen varaaminen alkaa arviolta syyskuun lopussa. Voit jo nyt jättää yhteystietosi jotta kuulet ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa.

Kaupin Puistokorttelin kodit 25,5-105,0 m2

Hartela on suunnittelemassa myytäviä omistusasuntoja Kaupin Puistokortteliin. Kortteliin rakennetaan viisi taloa, joihin tulee monimuotoista asumista; omistusasumista, asumisoikeusasumista, vuokra-asumista sekä opiskelija-asumista.

Talojen sisäpihalle jää suojaisa yhteispiha asukkaiden monipuoliseen käyttöön. Pihalle on suunniteltu luonnonmukaista puutarhaa, istutuslaatikoita, erilaisia toiminnallisia pisteitä kuten koripallokenttää, välineitä lapsille ja urheiluun sekä vain oleiluun.

Hartelan suunnittelussa olevan talon asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä aina tilaviin neljä huonetta sisältäviin koteihin. Asuntojen tilaratkaisuja suunnitellaan huolella. Kohde tulee olemaan mainio ratkaisu heille, jotka haluavat aktiivista elämää liikuntapaikkojen läheisyydessä sekä arvostavat uuden kodin helppoutta ilman remonttihuolia.

Talon on suunniteltu olevan yhdeksänkerroksinen ja yksiportainen kerrostalo. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke. Kohde rakennetaan kaupungin vuokratontille ja sen arvioitu rakentamisen aloitusaika on loppuvuonna 2019 ja valmistuminen alkuvuonna 2021.

Kortteliin rakennetaan myös pysäköintihalli, josta pysäköintioikeus on erikseen vuokrattavissa.

Neljä tähtisyytä hankkia koti Puistokorttelista

Keskustan palvelut ratikkamatkan päässä

Viihtyisää ja huoletonta asumista uudessa kodissa

Koteja eri elämäntilanteisiin 25,5,-105,0m2

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet kotiovella

Puistokorttelin sijainti

Kaupin Puistokortteli rakentuu Kaupin urheilupuiston viereen, osoitteeseen Kuntokatu 11. Korttelin reunalta kulkee tuleva raitiotie ja samaan aikaan alue sijaitsee aivan metsän laidalla.

Sijainteja:

Rautatieasema 2,5 km
Ulkoilumaastot 0,1 km
Ratikkapysäkki 0,1 km
Kauppi Sport Center 0,1 km
Tammer Golf Ruotula 2,6 km
Rauhaniemen Kansankylpylä 2,5 km
UKK Instituutti 1,8 km
Kalevan uimahalli ja maauimala 2,3 km
TAMK 0,2 km
TAYS 0,2 km

Koti Kaupin Puistokorttelista. Näin navigoit perille.

Haluan kuulla lisää Kaupin Puistokorttelista: