Skip to content

Uusia koteja Helsingin Pitäjänmäkeen

Hitas-asuntoja uudistuvaan Pitäjänmäkeen!

Pitäjänmäki kokee lähivuosina uudistuksen, kun lähinnä asunto- ja yritysalueena tunnettu alue muuttuu viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi. Pitäjänmäkeen on kaavamuutoksen myötä tulossa lisää asuntoja ja palveluita sekä nopea pikaraitiotie.

Pitäjänmäestä liikkuminen töihin, harrastuksiin tai koulun penkille on vaivatonta, sillä alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Vihdintietä pitkin matka Helsingin keskustaan sujuu autolla alle 20 minuutissa, matka taittuu myös helposti junalla. Sujuvuutta liikkumiseen eri kaupunginosien välillä tuo myös rakenteilla oleva Raide-Jokeri, jonka pysäkkien yhteyteen kaavaillaan uusia kävely- ja pyöräteitä.

Hartelalla on suunnitteilla uusi asuinkohde Asunto Oy Helsingin Sivellin. Helsingin Sivellin sijoittuu Pitäjänmäen paraatipaikalle, Turkismiehen- ja Pitäjämäentien risteykseen. Kyseessä on lapsiperheiden unelmapaikka: koulu ja päiväkoti ovat aivan vieressä, samoin monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Luonto ja erilaiset palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Talo on persoonallinen, moderni ja samalla retro. Kaiken kruunaa HITAS- järjestelmä, joka kohtuullistaa asuntojen hinnan.

Palvelut

Pitäjänmäellä palvelut löytyvät vierestä, sillä koulut, päiväkodit, puistot ja leikkipaikat sijaitsevat turvallisten kulkuyhteyksien varrella, lyhyen matkan päässä. Lähimmät päivittäiset ostokset voi tehdä kivijalkaliikkeissä, ja suuremmat hankinnat voi tehdä kolmen kilometrin päässä Kauppakeskus Sellossa.

Pitäjänmäen ympäristö tarjoaa asukkailleen kattavat liikuntamahdollisuudet: läheltä löytyy niin Pitäjänmäen urheilukenttä kuin Talin liikuntapuistokin. Talin suunnassa sijaitsee mukavia lenkkipolkuja,  ja Laajalahden rannalle voi tehdä vaikka pyöräretken – matkaa sinne kertyy vain hieman yli neljä kilometriä.

Hitas-asunnot

Hitas tarkoittaa Helsingin kaupungin kehittämää asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmää. Järjestelmän tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Asunnoille määritetään jo tontinluovutusvaiheessa korkein mahdollinen myyntihinta, jota asuntoa myöhemminkään myytäessä ei saa ylittää.

Kaikki Hitas-asunnot rakennetaan Helsingin kaupungin omistamille vuokratonteille. Tontin maanvuokrat on sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokrat tarkistetaan aina vuosittain.

Hitas-asuntojen ennakkomarkkinoinnista ilmoitetaan kohteen nettisivuilla noin kaksi viikkoa ennen hakuajan alkua. Hakuohje ja muut yhtiön asiapaperit tulevat löytymään kohteen nettisivuilta.

Uusien Hitas-asuntojen ostajat valitaan arvonnassa saadun ostojärjestyksen perusteella. Arvontaan voivat osallistua kaikki oikeustoimikelpoiset täysi-ikäiset henkilöt. Lapsiperheillä on ostojärjestyksen arvonnassa etusija perheasuntoihin.

 

Asunto Oy Helsingin Sivellin

Asunto Oy Helsingin Sivellin on retrohenkinen, ympäristöönsä harmonisesti istuva kahden asuinkerrostalon kokonaisuus, jossa on yhteensä 57 asuntoa. Asuntokoot vaihtelevat 34,5 neliöstä yli 100 neliöön ja paletista löytyy pohjaratkaisuja moniin tarpeisiin. On esimerkiksi käteviä yksiöitä ranskalaisella parvekkeella, 3–4 huoneen koteja omalla terassilla tai lasitetulla parvekkeella sekä kaksioita saunalla tai ilman.

Autopaikat tulevat sijaitsemaan piha-alueella sekä maanalaisessa pysäköintirakennuksessa.

Asunto Oy Helsingin Siveltimen asuntojen hakuaika on käynnissä. Hae asuntoja nyt!

Neljä syytä muuttaa Pitäjänmäkeen

Hyvä sijainti. Palvelut lähellä.

Liikuntamahdollisuudet kävelymatkan päässä.

Hyvät kulkuyhteydet. Juna-asema vieressä.

Huoletonta elämää uudessa kodissa.

Asunto Oy Helsingin Siveltimen sijainti

Haluan saada lisätietoa Pitäjänmäen tulevasta asuntokohteesta

Liity nyt postituslistalle ja saat tiedon, kun Asunto Oy Helsingin Siveltimen asuntojen hakuaika alkaa.

Haluan kuulla lisää Asunto Oy Helsingin Siveltimestä

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.