Skip to content

Uusia koteja Oulun Karjasillalle

Karjasillan Kulma – Uuden ajan naapurusto

Karjasilta kuuluu Oulun arvostetuimpiin ja perinteikkäimpiin alueisiin. Vuonna 2009 Suomen parhaaksi asuinalueeksi äänestetty Karjasilta koostuu erilaisista ja värikkäistä taloista, joista osa on vanhempaa rakennuskantaa ja osa uudempaa tuotantoa.

Karjasilta oli alun perin nimensä mukaisesti laidunmaata ja muuntui 1940- ja 1950-luvuilla puutalovaltaiseksi asuinlähiöksi. Oman koulun se sai vuonna 1958 Lintulammentien varteen. Koulun tarina päättyi, mutta Osmo Siparin suunnittelema koulurakennus jatkaa elämäänsä osana uutta Karjasiltaa.

 Alue ottaa harppauksen kohti tulevaisuuden kaupunkimiljöötä, kun Hartela aloittaa Karjasillan Kulman rakentamisen kulttuurihistoriallisesti arvokkaan koulun ympäristöön. Huolettomat uudet kodit takaavat, että Karjasilta on hyvä alue asua tulevaisuudessakin.

Taloyhtiöt

Karjasillan alueelle nouseva uusi kortteli pitää sisällään yhteensä 11 uutta asuinkerrostaloa.  Asuinkorttelin rakentaminen tullaan toteuttamaan vaiheittain ja arvio koko korttelin valmistumiselle sijoittuu noin 8-10 vuoden päähän. Ensimmäisenä rakenteille lähtevä kohde on 53 asunnon taloyhtiö, Asunto Oy Oulun Satakieli, jonka rakentaminen on tarkoitus aloittaa tänä vuonna.

Tulevien asukkaiden arkea helpottaa nykyaikaiset korttelitasoiset energiaratkaisut, kuten asuntokohtainen viilennys sekä olosuhteiden hallinta ja ohjaus. Asukkaiden käyttöön on tulossa myös huippunopea laajakaistayhteys sekä yhteiskäyttöauto.

Korttelin sisäpihalle on suunniteltu julkinen kävely-ja pyöräilytie ”Puhtibulevardi”, josta tulee asukkaita ja kaupunkilaisia houkutteleva virkistysalue. Hyvin suunniteltu valaistus takaa alueen viihtyvyyden myös pimeän aikana, jolloin valaistus toimii elämyksellisenä osana ympäristöä.

Alueella sijaitseva vanha koulurakennus säilytetään ja peruskorjataan toimitiloiksi. Lisätietoa vapaista toimitiloista asuntomyynnistämme.

Asunto Oy Oulun Satakieli

Kahdeksankerroksisen Oulun Satakielen asuntojen koot vaihtelevat 25,5 m2 yksiöstä tilavaan 96,0 m2 perheasuntoon. Asuntojen selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Lähes kaikissa kodeissa on oma sauna sekä asunnon levyinen lasitettu parveke.

Autopaikat tulevat sijaitsemaan Satakielen pihakannen alla sijaitsevassa parkkihallissa. Asukkaat pääsevät autolle kuivin jaloin, koska yhtiön hissillä on pääsy suoraan parkkihalliin.

Huom. Kuva on alustava luonnoskuva kohteesta.

 

 

Neljä syytä muuttaa Karjasillan Kulmalle

Rauhallinen ja viihtyisä sijainti

Ulkoilumahdollisuudet kotiovelta

Toimivat asuntopohjat

Huoletonta elämää uudessa kodissa

Karjasillan Kulma – noin kilometri Oulun keskustasta

Haluan saada lisätietoa Karjasillan Kulman tulevista asuntokohteista

Liity nyt postituslistalle ja kuulet ensimmäisten joukossa kun Oulun Satakielen asunnot tulevat varattaviksi.

Haluan kuulla lisää Oulun Satakielestä

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Huom. Sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia. Yksityiskohdat tarkentuvat alueen ja kohteen suunnitelmien edetessä.

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.