Skip to content

Viisi syytä valita uusi kerrostalokoti Rauman paraatipaikalta

Julkaistu 19.1.2021

Jaa kirjoitus

Rauman loisto

Loiston rakentaminen on alkanut tänä syksynä, ja sen arvioitu valmistuminen on alkuvuonna 2022. Nyt on juuri oikea aika lähteä tutustumaan suunnitelmiin ja löytää oma kaupunkikoti, Maarit Mäkinen vinkkaa. Kuvat: Tomi Glad

Funkishenkisen, keltarapatun As Oy Rauman Loiston rakentaminen kaupungin sydämessä on alkanut. Projektipäällikkö Maarit Mäkinen valitsi viisi hyvää syytä muuttaa juuri Loistoon.

Rauman Loisto on huolettoman elämän tukikohta. Sen rapattu, ryhdikäs julkisivu ja kookas, kaareva parvekevyöhyke ovat ilo silmälle. Asumismukavuutta lisää suojaisa oleskelupiha istutuksineen. Asunnoista löytävät omansa niin yksinasujat, pariskunnat kuin perheet.

Asuntojen lattialämmityksen takia ei tarvita lämpöpattereita, mikä avaa sisustajalle uudet, laajat mahdollisuudet. Asumisen avaruutta ja luovuutta lisää lasitettu parveke, jollainen on lähes jokaisessa talon 59 asunnosta.

Rauman loisto

Lähde tutustumaan valittavissa oleviin materiaaleihin meille Seminaarinkatu 5:een, kutsuu Riitta Piitari.

”Täydellinen sijainti”

Sijainti Ajurinkadun varrella, kaupungin sydämessä on ihanteellinen: kaikki palvelut ovat lähellä. Kotoa pääset helposti maantielle ja pyörätielle. Kulttuuririennot ja Vanha Rauma putiikkeineen ovat lähellä. Shoppailla voi pian myös uudessa, tulevassa ostoskeskuksessa. Matkalaisia ilahduttaa, että myöhemmin rakennettavaan Matkahuoltoonkin pääsee kätevästi jalkaisin.

”Huoleton asuminen”

Loisto tarjoaa huoletonta kaupunkiasumista. Uudessa kerrostalossa asut ilman remonttihuolia, pihatöistä tai lumenluonnistakaan ei tarvitse murehtia. Lattialämmitys muuttuu kuumana kesänä lattiaviilennykseksi eikä meluakaan tarvitse pelätä: desibeliovet, lasitetut parvekkeet ja askeläänieristeet kerrosten välissä hiljentävät äänet tehokkaasti.

”Turvallinen kotipiiri ”

Loiston ovipuhelinjärjestelmä lisää asumisturvallisuutta. Sisäpihan aidatulle pihakannelle, asukkaiden pysäköintihallin päälle, muodostuu suojaisa ja rauhallinen viherpiha.

Lukitussa pysäköintihallissa autot ovat turvassa ja säältä suojassa. Autopaikoilla on lämmitystolpat. Lisäksi tarjolla on neljä lämmintä autotallia ja mahdollisuus sähköautojen lataukseen.

Rauman loisto

Pienet yksityiskohdat vaikuttavat vahvasti kodin henkeen. Esimerkiksi kaappien vetimien vaihto muuttaa tunnelman täysin toiseksi.

”Laadukkaat materiaalit”

Loiston koteihin voit valita mieleisesi materiaalit muun muassa keittiökaappeihin ja -tasoihin sekä kylpyhuoneeseen. Luonnollisesti myös lattiamateriaalit saat mieleiseksesi. Arvostetut, kotimaiset valmistajat takaavat laadun. Kaikki Loiston kalusteet tulevat Puustellista, hanat Orakselta.

Suomalaisten sisustusarkkitehtien suunnittelemat tyylit toimivat itsenäisesti tai niitä voi sulavasti yhdistää toinen toisiinsa.

Rauman loisto

Työt Loiston tontilla ovat vauhdissa.

”Luotettava rakentaja”

Suomalainen perheyhtiö, hyvämaineinen Hartela on rakentanut koteja suomalaisille jo vuodesta 1942. Vastuuntuntoisen yrityksen arvot ovat asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus. Ostoturvaa lisää RS-järjestelmä, joka on kehitetty turvaksi, kun asunnon ostaa jo rakentamisvaiheessa. Järjestelmä varmistaa kohteen loppuun rakentamisen suunnitelmien mukaan.

Rauman Loisto, havainnekuva

Tutustu Rauman loistoon!