Skip to content

Kolme syytä asua Jätkäsaaressa

Jaa kirjoitus

Jätkäsaaressa on rakennettu jo yli kymmenen vuotta ja vanhalle satama-alueelle on noussut moderni kaupunginosa, joka kytkeytyy osaksi kantakaupunkia. Alueella asuu tuhansia asukkaita, jotka nauttivat merellisestä tunnelmasta sekä yhteisöllisyydestä. Hartela rakentaa alueelle korttelikokonaisuutta, josta parhaillaan myynnissä ovat Jätkäsaaren Potkurin sekä Jätkäsaaren Pollarin asuntoja. Olisiko Jätkäsaari juuri sinulle sopiva paikka asua? Olemme keränneet meidän mielestämme kolme parasta syytä muuttaa Jätkäsaareen. 

1. Jätkäsaari on kantakaupunkimaista asumista kivenheiton päässä keskustasta

Jätkäsaaressa erinomainen sijainti Kampin, Ruoholahden ja Punavuoren kupeessa kohtaa erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Neljä ratikkalinjaa ja läheinen metroasema yhdistyvät huolellisesti suunniteltuihin pyöräily- ja kävelymahdollisuuksiin.

2. Yhteisöllisyys – modernia urbaania elämää

Jätkäsaari on rakennettu aktiivisille kaupunkilaisille, jotka viihtyvät siellä, missä tapahtuu. Tapahtumia ja tekemistä riittää niin sinkkupariskunnille kuin perheellisillekin: puistojoogasta konsertteihin ja kahviloihin – ja menoa riittää myös rauhallisempaan makuun.

3. Merellisyys ja luonnonläheisyys

Jätkäsaaressa kadulla tuoksuu meri-ilma. Viidesosa saaren pinta-alasta tulee olemaan puistoa, joista suurin on ”Jätkäsaaren keskuspuisto” Hyväntoivonpuisto. Myös korttelien välissä on isoja ja suojaisia pihoja sekä viheralueita. Tunnelmalliset kujat houkuttelevat kävelylenkeille.

 

Katso myytävät asunnot Jätkäsaaresta.

Hartelan kohteet