Skip to content

Uusia koteja suunnitteilla Lohjan Hiidensalmeen

Hiidensalmessa astut luontoon suoraan kotiovelta

Unelma asumisesta järven rannalla toteutuu vuoden 2021 Asuntomessualue Lohjan Hiidensalmessa parhaalla mahdollisella tavalla. Oma koti kuvankauniin ja rauhallisen Lohjanjärven rannalla, vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta. Hiidensalmessa aamut valkenevat järvimaiseman tunnelmalla ja illat päättyvät horisontin taakse laskeutuvaan auringon siltaan.

Lohjan Hiidensalmi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia järviluonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun sekä tietenkin kalasteluun ja veneilyyn. Vesille pääsee kävelymatkan päästä Hiidensalmen veneluiskalta. Lähialueelta löytyvät myös uimaranta, kauniita lenkkeilyreittejä, Sporttikeskus Tennari tenniskenttineen sekä varsinaisena erikoisuutena Tytyrin Elämyskaivos.

Hiidensalmessa koti on idyllissä ja se kutsuu sinut luoksensa.

Hartela jatkaa Hiidensalmen alueen menestynyttä aluekehittämistä. Ensimmäinen asuntokohteemme, Lohjan Hiidensalmen Aava, on parhaillaan ennakkomarkkinoinnissa, ja sen asunnot ovat nyt varattavissa. Rakentaminen käynnistyy loppuvuonna 2021 ja kodit ovat valmiita arviolta alkuvuonna 2023. Voit lukea lisää ja varata asunnon Aavan kotisivuilta.

Naapuritontille suunnittelemme parhaillaan toista kerrostaloa. Mikäli haluat kuulla suunnittelun etenemisestä ensimmäisten joukossa, voit jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Haluan kuulla lisää Lohjan Hiidensalmen suunnittelun etenemisestä.

Haluan kuulla lisää Lohjan Hiidensalmen suunnittelun etenemisestä.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.