Skip to content

Lamminrahka muuttaa unelmat todeksi

Astu luontobulevardille suoraan kotiovelta

Lamminrahka on uusi asuinalue Kangasalla, Tampereen rajalla. Se tarjoaa luontoluksusta sujuvien yhteyksien varrellaHulppea liikuntarjonta, metsäluonto ja pikkukylän palvelut tarjoavat elämisen rauhaa ripauksella virikkeitä. Alueen nopea julkinen liikenne, uusi koulukeskus sekä vehreä ympäristö varmistavat viihtyvyytesi Lamminrahkan Lumossa. 

Hartela on suunnittelemassa kerrostaloasumista Lamminrahkan alueelle, Rissonkadulle. Ensimmäisen kohteen, As Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumon, suunnittelu käynnistyy kevään 2021 aikana ja arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on syksyllä 2021. Ensimmäisen kerrostalokohteen rakentaminen on suunniteltu alkavan keväällä 2022.

Jätä yhteystietosi niin kuulet ensimmäisenä, kun asunnot tulevat varattaviksi.

 

Lamminrahkan torin ja kävelyraitin ympärille rakennetaan uusi koulukeskus päiväkoteineen, päivittäistavarakaupat, ravintoloita ja kahviloita. Alkuopetus on tutun päiväkodin yhteydessä ja näiden on suunniteltu valmistuvan vuonna 2023. Opintie jatkuu samassa koulussa aina yhdeksänteen luokkaan asti ja yläkoulun tavoiteltu valmistuminen on vuonna 2027.  Iltaisin ja viikonloppuisin koulukeskus muuttuu asukkaiden harrastuspaikaksi.

 

Torin jatkeena on Lamminrahkan Liikuntapuisto leikki- ja harrastuspaikkoineen. Lenkkeilijällä ja luontoliikkujalla on mistä valita: ulkoilu- ja retkeilyreittejä löytyy moneen makuun, hiihtoladut alkavat lähes kotiovelta ja Kaarinanpolun vaellusreitti kutsuu luokseen. Näsijärven uimarannalle ja venesatamaan on matkaa pari kilometriä ja hevostallitarjonta lähialueilla on runsasta.

Lamminrahka rakentuu erinomaisten yhteyksien äärellä. Valtatie 12 (Lahdentie) varrelta on muutaman minuutin yhteys Tampereen kehätielle ja valtatielle 9 (Jyväskyläntie). Liikenne sujuu jouhevasti uuden eritasoliittymän kautta.

Alueella on jo nyt toimiva joukkoliikenne: uuden eritasoliittymän pysäkeiltä on 10 minuutin matka TAYS:in alueelle, josta pääsee ratikalla Tampereen keskustaan. Kangasalan kulttuurikeskustaan matkustaa bussilla niin ikään alle vartissa.

(Kuva ROP taiteilijaryhmä)

Lumoava asuinalue

Koti luonnonhelmassa.

Viihtyisää ja huoletonta elämää uudessa kerrostalokodissa.

Vihreiden valintojen kortteli.

Monipuoliset liikenneyhteydet.

Jätä yhteystietosi niin kuulet kun alueen suunnittelu etenee.

Haluan kuulla lisää Kangasalan Lamminrahkan Lumosta:

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.