Skip to content

Toimintamme koronatilanteessa

Elämme poikkeuksellista ajanjaksoa koronaviruksen vuoksi, mutta pyrimme jatkamaan toimintaamme parhaamme mukaan rajoitukset huomioiden. Kannamme Hartelassa osaltamme vastuuta taistelussa koronavirusta vastaan. Toimintaamme koronaviruksen torjunnassa ohjaavat viranomaisten ohjeet, valmiuslaki sekä Rakennusteollisuuden keskusjärjestön RT:n ohjeistukset.

Tunnistamme vallitsevan tilanteen vakavuuden ja tiedostamme, että tästä voi aiheutua liiketoiminnoillemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme näkyviä vaikutuksia.

Palvelemme asiakkaitamme uusilla keinoilla

Olemme peruneet kevään ja kesän asiakastilaisuutemme. Olemme etsineet uusia keinoja järjestää välttämättömiä tilaisuuksia mm. etäyhteyden avulla. Asuntonäyttöjen osalta suosimme toistaiseksi etukäteen varattuja näyttöaikoja vähentääksemme tartuntariskiä. Asuntonäytöissämme huolehdimme koronariskien minimoimisesta ja tarjoamme asiakkaille myös suojavarusteita sekä käsidesiä.

Järjestämme edelleen asiakastapaamisia henkilökohtaisella tasolla niin kasvotusten kuin myös etäyhteydellä. Asiakaskohtaamisten hygieniatoimia on lisätty ja esimerkiksi esittelymateriaalit desinfioidaan asiakasesittelyn jälkeen. Asuntomyyntimme pystyy toimimaan monilta osin digitaalisesti ja itse asuntokauppa voidaan tehdä kokonaan sähköisesti. Lue lisää miten palvelemme digitaalisesti tästä.

Hartelassa tarkastellaan tilanteen kehittymistä tiiviisti ja tiedotamme muutoksista tarpeen mukaan.

Korjauspuolella pidämme taukoa

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi teemme vuosikorjaus- ja muut korjaustyöt asunnossa vain mikäli asunnossa ei ole asukkaita paikalla.  Näin varmistamme sekä asiakkaiden että korjaajiemme tartuntariskin minimoimisen.

Miten toimimme poikkeusoloissa?

Olemme Hartelassa laatineet ohjeistuksia koronaviruksen torjumista vastaan työmaille sekä toimistoille aktiivisesti. Olemme siirtyneet toimistoilla etätyöskentelyyn ja työmailla mm. lisänneet hygieniatoimia sekä vähentäneet palavereita. Henkilöstöllemme on jaettu ohjeistus miten tulee toimia, jos epäilee koronatartuntaa ja miten siltä voi parhaiten välttyä. Noudatamme myös hallituksen liikkumiseen liittyviä ohjeistuksia ja matkustusrajoituksia. Henkilöstötilaisuudet on peruttu toistaiseksi ja palaverit pyritään pitämään etäyhteyksillä mahdollisuuksien mukaan.

#mehartela-hengessä kriisitilanteen yli

Yhteisöllisyys on kehittynyt ilahduttavasti huolen keskellä koko Suomessa, niin myös Hartelassa. Pyrimme tukemaan työmaalla työskenteleviä kaikin tavoin tässä tilanteessa. Etätöissä työskenteleville on kunnia-asia tehdä kaikki voitavansa, jotta rakennustyömailla työt sujuvat turvallisesti ja mahdollisimman sujuvasti. Etätyöläiset pitävät yhteyttä etäkokousten lisäksi myös virtuaalikahvitauoilla. Huolen keskellä tuemme toisiamme.

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa

Käynnissä olevat hankkeemme jatkuvat edelleen ja pyrimme toimimaan mahdollisimman tehokkaasti yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa niiden varmistamiseksi.

Toivomme kaikille terveyttä ja jaksamista tässä uudenlaisessa tilanteessa.

Päivitetty 27.5.2020

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.