Skip to content

Vietä kesä Hartelan raksalla!

Oletko innokas tiimipelaaja, jonka sydän sykkii rakennusalalle? Jos tartut hymyssä suin töihin ja olet luotettava työkaveri, meillä Hartelassa on tarjota sinulle antoisa kesä raksahommissa. Meillä saat rakentaa juuri sellaisena kuin olet.

Tarjoamme niin rakennustyöntekijöiksi ja työnjohtajiksikin opiskeleville kesätöitä tai harjoittelupaikkoja raksalla. Hae maaliskuun loppuun mennessä paikkaa ja katsotaan mitä voimme tarjota. Kesätyöpaikkoja on tarjolla Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Raumalla ja Oulussa.

Tällä hetkellä ei ole avoimia kesätyöpaikkoja.

Katso avoinna olevat työpaikat tai jätä avoin hakemus

Lue lisää

Hyppää Hartelan urapolulle

Hartelassa voit päästä jo suoraan urapolun alkuun. Luomme tiloja, rakennuksia ja alueita hyvälle elämälle. Kun löydämme teistä tulevista tekijöistä helmiä, niin pidämme teistä hyvää huolta ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammattilaisena. Meillä saat mahdollisuuden myös edetä urapolullasi.

Halusin takaisin Hartelaan, koska heillä oli tarjota uusia ja mielekkäitä työhaasteita.

“Aloitin Hartelassa 2015 työpäällikkönä jo toisen urani.

Alunperin tulin Hartelaan työmaille työnjohtotöihin valmistumisen jälkeen 2006. Tein töitä mm. työsuojelupäällikkönä sekä runko- ja sisätyömestarina useissa eri kohteissa.”

Tuomas Jääskeläinen, rakennuspäällikkö

Aloitin opiskelijana työmaalla työnjohtoharjoittelijana ja toimistolla diplomityöntekijänä.

“Nyt olen Turussa suunnittelupäällikkönä, tehden hankekehitystä, suunnittelunohjausta sekä rakennuttamista.”

Veli-Matti Kankare, suunnittelupäällikkö

Hartela

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. 76-vuotias, suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

 

Moderni perheyritys

600 rakentamisen ammattilaista

6 toimipistettä ympäri Suomea

Liikevaihtomme v. 2018 oli n. 370 milj. euroa