Skip to content

Hartela mukana rakentamassa uutta kaupunkia

Etsitkö kotia uudistuvilta alueilta?

Koti "Jätkäsaaren katolta"

Jätkäsaaren korkein asuinrakennus kohoaa vuoteen 2020 mennessä uuteen viihtyisään kantakaupunkiin keskelle moderneja kivijalkapalveluita.

Lue lisää

Merielämää Sompasaaressa

Sompasaaressa rakentuu unelmakoti juuri sinulle, joka haluat asua kaupungin palveluiden vieressä sekä nauttia merellisestä luonnosta.

Lue lisää

Upea Kruunuvuorenranta

Laajasalon viereen parhaillaan rakentuva Kruunuvuorenranta tarjoaa uniikkia uutta kaupunkiasumista Itä-Helsingin upealla rantaviivalla.

Lue lisää

I love Myyrmäki

Myyrmäessä yhteisöllinen elämä muovautuu osaksi suunnitteilla olevia asuinkortteleitamme, jotka tulevat sijaitsemaan aivan palveluiden keskellä.

Lue lisää

Tutustu tulevaan Jätkäsaaren kohteeseemme

Ihastele samalla maisemia 16. kerroksesta nosturin nokasta tai virtuaalisesti maan tasalta.

Lauantaina 8.9. ja sunnuntaina 9.9. paikalla on klo 15-17 henkilönostin, jolla pääsee säävarauksella katsomaan kerroskohtaisia maisemia aina ylimpään 16. kerrokseen eli 50 metriin asti. Yksi nosto kestää n. 20 minuuttia. Varaukset nosturiin tapahtuvat paikan päällä. Paikkoja rajoitetusti.

Vaikka korkealle kurkottaminen ei olisikaan juttusi, kannattaa silti tulla paikalle. Pisteellämme pääset katselemaan kohdetta ja maisemia virtuaalisesti myös maan tasalla lauantaina 8.9. ja sunnuntaina 9.9. Osoite: Bermudankatu 1.

Hartelalla on myös teltta Asuntomessujen tapahtuma-alueella ja esittelemme kohteitamme lauantaina 8.9. sekä sunnuntaina 9.9. klo 10-14 välisenä aikana teltalla. Voit osallistua myös teltalla Instagram-kisaan, jossa arvotaan osallistujien kesken Hartela-Jopo.

Hartela on mukana Kaupunkielämää Jätkäsaaressa -asuntomessutapahtumassa.

Jättämällä yhteystietosi pysyt ajan tasalla alueiden asuntohankkeiden etenemisestä.

Jätä yhteystietosi

Osallistu Insta-arvontaan – voita Jopo!

Helsingissä rakennetaan enemmän kuin vuosikymmeniin. Uusia asuinalueita nousee ja rannat hyödynnetään asuinkäyttöön tehokkaasti. Uusissa kodeissa otetaan huomioon modernit kaupunkilaisten tarpeet. Helsinki uudistuu tulevaisuuden kaupungiksi.

Mitä mieltä olet siitä? Entä uudistuvasta Jätkäsaaren alueesta? Kerro mielipiteesi Instagram-kuvalla. Voit käyttää mielikuvitustasi, rekvisiittaa sekä Hartelan insta-kehyksiä. Lisää postaukseen #urbaanihartela ja laita julkaisusi julkiseksi.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan tuliterä Hartela-Jopo. Insta-kisaa varten löydät rekvisiittaa ja kehykset Hartelan teltalta Asuntomessujen tapahtuma-alueelta la 8.9. ja su 9.9. klo 10-14. Arvonta suoritetaan viikolla 38.

Arvonnan osallistumisaika on 2.-16.9.2018. Instagram tai muu vastaava media ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta. Hartelan henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Osallistujat antavat tietonsa ainoastaan Hartelan käyttöön, ei Instagramin tai vastaavan median.

Voitosta ilmoitetaan Hartelan Instagram-tilillä julkaisemalla voittajakuvat Repost-applikaatiolla tai vastaavan työkalun avulla. Voittajakuva voidaan julkaista myös Hartelan muissa sosiaalisen median kanavissa. Voittajan tulee voittokuvan ilmoittamisen jälkeen ottaa yhteyttä Hartelan viestintään (tiia.krook@hartela.fi) ja kertoa yhteystietonsa. Jos arvonnan voittaja ei ota Hartelaan yhteyttä kahden viikon sisällä voittajakuvan julkaisemisesta, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi.

Hartela.

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Koteja saavat mielestämme rakentaa ainoastaan he, jotka tietävät rakentavansa maailman tärkeintä paikkaa ihmiselle, joka on säästänyt näitä nimenomaisia seiniä varten. Hän kokee kyseisessä tilassa elämänsä suurimmat ilot ja musertavimmat surut, astelee paljain jaloin itse koristelemassaan pesässä ja tuntee olevansa turvassa.

Seinien rakentajan on arvostettava kaikkea sitä tulevaa elämää –ja ihmistä.

Mikään rakennus ei ole kalliimpi kuin se, jossa ihminen ei viihdy. Hyvissä tiloissa liiketoiminta saa kukoistaa. Valitse tarkasti heidät, jotka muovaavat elämäsi neliöt. Heidän kättensä jäljissä on riitettävä ihailtavaa useammalle sukupolvelle.