Skip to content

Vain hyviä puolia

Haluaisitko kodin metsän siimeksestä mutta kaupungista?

Nyt se on mahdollista, sillä vehreään Oulun Mäntylään on suunnitteilla uusia kerrostalokoteja aivan mäntypuiden siimekseen. Postipojankujalle rakentuvasta talosta löydät uuden kotisi, jossa elät leppoisaa ja huoletonta elämää luonnon ympäröimänä.

Mäntylä on väljästi rakennettu, pidetty ja arvostettu asuinalue, jossa on uutta tuotantoa tarjolla harvoin. Mäntylä on rauhallinen alue, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja kattavien peruspalveluiden läheisyydessä.

Uudessa kerrostalokodissa asuessa ei tarvitse huolehtia pihatöistä eikä remonteista. Pääset suoraan kotiovelta nauttimaan alueen upeista luontopoluista. Huolettomuuden lisäksi uudessa kodissa asumisen mukavuutta täydentävät tyylikkäät ja modernit pintamateriaalit sekä varustelut.

Mäntylän ensimmäisen pienkerrostalon suunnittelu on käynnistynyt ja sen asunnot tulevat varattaviksi arviolta keväällä 2021.

Jätä yhteystietosi niin kuulet ensimmäisten joukossa kun suunnittelu etenee ja asunnot tulevat varattaviksi.

As Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Oulun Mäntylän uusi kohteemme, As Oy Oulun Mäntylän Kanerva (Postipojankuja 3) on viisikerroksinen pienkerrostalo, jossa hissi kuljettaa sinut helposti omaan asuinkerrokseesi. Taloon on suunniteltu 31 asuntoa, jotka ovat kooltaan 32-70,5 m2. Kohteesta löytyy kompakteja yksiöitä, reiluja kaksioita sekä tilavia kolmioita.

Jokaiselle huoneistolle kuuluvat irtaimistovarastot sijaitsevat kätevästi asuintalon 1. kerroksessa. Autojen paikoitus Mäntylän Kanervassa tapahtuu pihapaikoilla ja autokatoksissa. Piha-alueella on lukitut ulkoiluvälinevarastot harrastusvälineiden säilytykseen ja oleskelutilaa vaikkapa lueskeluun tai päiväkahvitteluun.

Kanervassa ensimmäisen kerroksen kodeissa asutaan rivitalomaisesti: asuntojen parvekkeelta on kulku piha-alueelle, mikä helpottaa esimerkiksi lemmikinomistajan elämää tai polkupyöräilijän arkea. Ylempien kerrosten asunnot ovat mukavan asumisen kerrostalokoteja, joissa on toimiviksi suunnitellut neliöt sekä tilavat parvekkeet. Lähes kaikissa asunnoissa (pienimpiä lukuun ottamatta), voit löylytellä oman saunan lämmössä.

As Oy Oulun Mäntylän Kanervan rakentamisen on tarkoitus alkaa kesällä 2021. ja sen arvioitu valmistuminen on seuraavana kesänä 2022. Kohde rakennetaan kaupungin vuokratontille ja tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Mäntylän alueen sijainti on loistava ja arjen vaivattomuuden täydentävät sujuvat yhteydet. Samassa korttelissa sijaitsevasta päivittäistavarakaupasta kipaiset päivittäiset tarpeet ja isommat ostokset voit halutessasi hoitaa vaikka Limingantullissa tai Raksilassa. Myös Hiirosen palvelut, mm. huoltoasema, Pohjola Sairaala, katsastuskonttori ja Lidl ovat vain kivenheiton päässä.

Paikallisliikenteen lähin bussipysäkki sijaitsee Snellmannin päiväkodin vieressä, siitä pääset näppärästi vaikkapa Limingantulliin tai keskustaan. Läheinen VT4 ja Kainuuntie vievät sinut kätevästi eri puolille Oulua. Oulujoen ylitse pääset Vaalantielle näppärästi Poikkimaantiensiltaa pitkin.

Lähipuistojen liikuntapaikkojen ja lenkkipolkujen lisäksi myös Lintulan ja Hiirosen urheilualueen ulkoilureitit ja ladut sekä frisbeegolf-rata ovat aivan lähellä. Mäntyläbaanaa pitkin hurautat polkupyörällä keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Oritkarin alueella voit harrastaa vaikka lintujen bongausta ja talvisaikaan pilkkiä makoisat ahvenet pannulla paistettavaksi. Läheinen Äimäraution hevosurheilukeskus tarjoaa harrastusmahdollisuuksia ja raviurheilua jännityksen ystäville.

3 syytä muuttaa Mäntylän Kanervaan

Vehreä naapurusto mäntypuiden keskellä.

Laadukasta asumista pienkerrostalossa.

Perheyhtiön rakentama laadukas koti

Navigoi perille

Haluan kuulla ensimmäisten joukossa kun Mäntylän asunnot tulevat varattaviksi:

Haluan kuulla lisää Oulun Mäntylästä

Haluatko kysyä lisää? Ota yhteyttä: