Skip to content

Ihanaa cityelämää Kaarinassa

Helppoa elämää keskustassa

Toivotko kodiltasi elämää, jossa ei tarvitse huolehtia pihatöistä, korjaukset ovat vuosien päässä ja voit vain halutessasi sulkea oven tietäen, että koti pysyy kunnossa poissaollessasi? Elämä As Oy Kaarinan Eerikinhovissa on juuri näin helppoa.

Kaarina on Talouteni.fi:n tekemän tutkimuksen mukaan Suomen toiseksi paras kaupunki asua ja saman mielipidetutkimuksen mukaan Kaarinassa asuu Suomen tyytyväisimmät asukkaat. Mikset siis sinäkin hankkisi kotia Kaarinasta ja muuttaisi uuteen Eerikinhoviin?

Kolme tähtisyytä muuttaa Eerikinhoviin

Loistava sijainti keskustassa

Laadukasta asumista uudiskohteessa

Koska Hartela rakentaa sinulle kodin

As Oy Kaarinan Eerikinhovi

Asunto Oy Kaarinan Eerikinhovi rakentuu Kaarinan keskustan ydinpaikalle Lautakunnankadulle. Eerikinhovin asuntojakauma on yksiöistä kompakteihin kolmioihin. Asuntojen tilaratkaisut on mietitty huolella ja kohde on mainio ratkaisu heille, jotka eivät halua remonttihuolia ja arvostavat uuden kodin helppoutta.

Eerikinhovi tulee osaksi korttelin rakentamatonta kulmausta, joka rakentamisensa jälkeen sulkee korttelipihan. Eerikinhovin sisäpihalle jää suojaisa yhteispiha asukkaiden monipuoliseen käyttöön.

Eerikinhovin suunnittelu on käynnissä. Kerro meille mielipiteesi, minkälaisessa kaupunkikodissa sinä haluaisit asua. Vastaa kyselyyn ja kerro kiinnostuksestasi. Näin pääset kuulemaan ensimmäisten joukossa, kun asuntojen varaaminen alkaa!

Eerikinhovi sijaitsee Kaarinan keskustassa. Navigoi perille!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: