Skip to content

Uusia koteja keskustaan ja Raadelmaan

Merellinen Raadelma vai city-Kaarina?

Hartela rakentaa sinulle kodin. Sinä valitset haluatko asua meren rannalla Raadelmassa vai palveluiden keskellä Kaarinan keskustassa.

Omistatko ehkä veneen tai harrastat kalastusta? Haluatko asua väljästi ja nautit merinäköalasta? Omistat auton, eikä sinulla ole väliä löytyykö lähikauppasi kulman takaa?  Silloin sinun tuleva kotisi on Raadelman Siltavoudissa.

Tai haluatko asua lähellä kirjastoa, terveyskeskusta, kauppoja tai muita keskustan palveluita? Nautit joukkoliikenteen käytöstä ja haluat kodin ilman puutarhatöitä? Tällöin sinun valintasi on Kaarinan Eerikinhovi.

Tutustu molempiin kohteisiin ja valitse omasi.

 

Suunnittelu on edennyt – kiitos jokaiselle, joka vastasi kyselyymme ja kertoi mielipiteensä esimarkkinoinnissa olevista kodeista. Kohteet lähtevät ennakkomarkkinointiin torstaina 7.2., jolloin myös esittelemme vahvistetut piirustukset ja hinnat. Seuraa ilmoitteluamme!

Taloyhtiöt

Asunto Oy Raadelman Siltavouti on ainutlaatuinen kohde meren rannalla Raadelmassa. Alue on väljästi rakennettu ja lähes kaikista Siltavoudin asunnoista avautuu näkymät Piikkiönlahdelle. Valittavanasi on tyylikkäitä, kaksikerroksisia pari- tai erillistaloja.  Kodit on varusteltu laadukkain materiaalein.

LUE LISÄÄ!

Asunto Oy Eerikinhovi Kaarina on tuleva kotisi jos haluat elää helppoa elämää kaikkien kaupungin palveluiden keskellä. Mietityt tilaratkaisut, remonttihuolettomuus ja uuden kodin vaivattomuus ovat asioita, jotka korostuvat iän myötä. Hartela on rakentanut koteja yli 76 vuotta. Anna meidän tehdä sinullekin koti, jossa viihdyt.

TUTUSTU!

Neljä syytä muuttaa Kaarinan kaupunkiin

Koti loistosijainnilla

Hyvät yhteydet

Lapsiystävällinen kaupunki

Kaikki kaupungin palvelut

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä: