Skip to content

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Sisustustyylit otetaan käyttöön uusissa kohteissamme keväästä 2020 alkaen.

Kukin tyylillään

Sisustus on se viimeinen silaus, joka tekee asunnosta oman näköisen – siis paikan, jossa on helppo olla kotonaan. Sisustus on silti muutakin kuin pelkkää pintaa. Se on myös oman kodin tunnelman luomista ja asumisen tarpeiden täyttämistä. Ihmiset ovat erilaisia ja elävät eri tavalla ja se saa myös näkyä. Joku kaipaa puhdasta ja linjakasta ilmettä, toinen kodikasta pehmeyttä, kolmas rouheaa luonnonläheistä tunnelmaa.​

Koteja ei tehdä vain kauniita kuvia, vaan ihmisiä ja tulevaa elämää varten. Me Hartelassa haluamme rakentaa koteja, joissa viihdytään – vaikka koko eliniän.

Näin palvelemme

Uuden asunnon suunnittelu.

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Sinua kiinnostavan asunnon sisustustyyleihin ja materiaalivaihtoehtoihin voit tutustua asuntoyhtiön verkkosivuilla tai Hartelan asuntomyynnissä. 

Valittavanasi on vaihtoehtoisia tuotteita mm. kalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä pesutilojen seinä- ja lattialaatoista. Kaikista valittavana olevista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyyn­nissä – tervetuloa tutustumaan! Apua suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi saat aina asuntomyynnistämme.

Lue lisää Hartela Interior -esitteestä tästä.

Tutustu sinua kiinnostavan yhtiön sisustustyyleihin

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista sinun tyylisi mukaisen.

Puhdas, Pehmeä ja Rouhea -sisustustyylit otetaan käyttöön uusissa kohteissamme keväästä 2020 alkaen.