Skip to content

Uusia koteja Espoon Niittykumpuun

Espoon Niittykallio kohoaa vauhdikkaasti

Niittykallio on kehittyvä asuinalue Niittykummussa, jossa suojaisa asuinympäristö ja loistavat kulkuyhteydet kohtaavat keskellä Etelä-Espoota. Komeiden avokallioiden kupeeseen täydennysrakennetaan uusia kerrostaloasuntoja 1960-luvulla syntyneen asuinalueen lämminhenkiseen ympäristöön.

Niittykalliossa liikkuminen töihin, harrastuksiin tai koulun penkille on huoletonta, sillä alue sijaitsee aivan kattavien pääliikenneväylien välittömässä läheisyydessä. Länsiväylää pitkin matka Helsingin keskustaan sujuu jopa alle 20 minuutissa ja vieressä risteävä Kehä II vie puolestaan pohjoisen suuntaan. Niittykalliosta on Niittykummun metroasemalle noin puolen kilometrin matka, joka taittuu reippaasti esimerkiksi polkupyörällä tai kävellen.

 

Palvelut

Niittykummussa palvelut löytyvät lähialueelta, sillä koulut, päiväkodit, puistot ja leikkipaikat sijaitsevat turvallisten kulkuyhteyksien varrella, lyhyen matkan päässä. Lähimmät päivittäiset ostokset voi tehdä metroaseman yhteydessä sijaitsevassa Niittykummun kauppakeskuksessa ja suuremmat hankinnat voi tehdä kahden kilometrin päässä Kauppakeskus Isossa Omenassa.

Niittykummun ympäristö tarjoaa asukkailleen kattavat liikuntamahdollisuudet, sillä läheisissä Matinkylän ja Tapiolan urheilupuistoissa on mahdollisuudet monipuolisille harrastuksille. Haukilahden suunnassa on mukavia lenkkipolkuja ja läheistä Gräsanojaa mukaillen matkaa merenrantaan – Haukilahden venesatamaan kertyy vain hieman yli pari kilometriä.

Rakentaminen

Niittykallioon Hartelan tontille, nousee yhteensä kuusi uutta 4-8 kerroksista asuinkerrostaloa, maanalainen pysäköintilaitos sekä pihakannen päälle rakentuva autokatos, joissa yhteensä 160 autopaikkaa. Talot tullaan rakentamaan vaiheittain niin, että koko tontti valmistuu alustavan aikataulun mukaan vuodenvaihteessa 2022-2023. Ensimmäisten talojen rakentaminen on jo alkanut.

Kaikki huoneistot saavat lasitetun terassin tai parvekkeen, joiden ulkopintojen lasiset verhoilut muodostavat sisäpihan rytmikkään julkisivun. Länsi- ja eteläsivuilla viisi taloa on yhdistetty toisiinsa suojaamaan keskelle muodostuvaa korttelipihaa liikenneväylien melulta. Lasiset porraskäytävät ja parvekelinjat rikkovat pitkää ja rapattua muurimaista rakennusmassaa, muodostaen julkisivuille vaihtelevan muodon. Tontin keskellä tulee sijaitsemaan Asunto Oy Espoon Kehrä.

Asunto Oy Espoon Kehrä

Espoon Kehrä on kuusikerroksinen asuinkerrostalo, jonka asuntojen koot vaihtelevat 31,0 m2 yksiöistä kompakteihin 69,5 m2 kolmioihin. Selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Kaikissa asunnoissa on elämiseen lisätilaa tuova lasitettu parveke. Autopaikat tulevat sijaitsemaan pihakannella sekä pihakannen alla sijaitsevassa parkkihallissa.

Alustavan aikataulun mukaan kohteen asunnot tulevat varattavaksi loppusyksystä 2020.

Jätä meille yhteystietosi ja kuulet ensimmäisten joukossa, kun Asunto Oy Espoon Kehrän asunnot tulevat varattaviksi.

Neljä syytä muuttaa Niittykumpuun

Hyvä sijainti. Palvelut lähellä.

Liikuntamahdollisuudet kävelymatkan päässä.

Hyvät kulkuyhteydet. Metroasema lähellä. Autolla lyhyt matka Kehälle ja Länsiväylälle.

Huoletonta elämää uudessa kodissa.

Asunto Oy Espoon Kehrän sijainti

Haluan saada lisätietoa Niittykumpuun tulevasta asuntokohteesta

Liity nyt postituslistalle ja kuulet ensimmäisten joukossa, kun Asunto Oy Espoon Kehrän asunnot tulevat varattaviksi.

Haluan kuulla lisää Asunto Oy Espoon Kehrästä

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.