Skip to content

Uusia koteja Espoon Finnooseen

Uusi naapurusto luonnon ja yhteyksien varrella

Espoon Finnooseen nousee kokonaan uusi moderni kaupunginosa, kun vehreä Djupsundsbäckenin asuinalue kohoaa metsäsaarekkeiden keskelle. Djupsundsbäckenin kattavat palvelut ja liikenneyhteydet kehittyvät entisestään, kun metrokeskus valmistuu alueelle. Kaupunkimaisen kuvan luovat keskuksen lähistöön nousevat erikorkuiset rakennukset ja bulevardimainen pääkatu. Alueen kaupalliset palvelut syntyvät Finnoon metroasemalle, kun Länsimetron jatke on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2023. Lisäksi muut monipuoliset yksityiset ja julkiset palvelut, kuten koulut ja päiväkodit ovat syntymässä turvallisten kevyenliikenteenväylien varrelle. Jo rakennusvaiheen alussa Iso Omena Matinkylässä palvelee monipuolisine liikkeineen ja palveluineen. Länsiväylän varteen keskittyy työpaikkoja ja läheiselle rantavyöhykkeelle satamapalveluita.

Djupsundsbäckenissä voit helposti irtautua arjesta ulkoilemalla merituulen puhaltaessa eloisassa luonnossa. Lisäksi Matinkylän urheilupuisto palvelee lähistöllä monipuolisine liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksineen.

Rakentaminen

Vehreällä Djupsundsbäckenin alueella tavoitteet ovat korkealla itse rakennusten lisäksi myös ekologisuudessa. Alueella suositaan energiatehokasta rakentamista, jonka lisäksi mahdollisimman luonnontilaisena säilytettävä kasvillisuus ja merellinen ympäristö takaavat viihtyisän asuinalueen perustan. Säilytettävää kasvillisuutta kehitetään ja vihreää pinta-alaa lisätään katualueilla.

Asuntokohde

Alueelle on suunnitteilla uusi seitsemänkerroksisen asuinkerrostalo. Asunto Oy Espoon Puron asuntojen koot vaihtelevat 33,5 m2 yksiöistä kompakteihin 86,0 m2 perheasuntoihin. Asuntojen selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Kaikissa asunnoissa on elämiseen lisätilaa tuova lasitettu parveke. Autopaikat tulevat sijaitsemaan erillisessä pysäköintilaitoksessa.

Alustavan aikataulun mukaan kohteen asunnot tulevat varattavaksi loppusyksyllä 2020.

Jätä meille yhteystietosi, niin tulet saamaan tietoa, kun kohteen suunnitelmat etenee.

Neljä syytä muuttaa Finnooseen

Rauhallinen ja viihtyisä sijainti

Ulkoilumahdollisuudet kotiovelta

Tuleva Finnoon metroasema nopeuttaa liikkumistä entisestään

Huoletonta elämää uudessa kodissa

Asunto Oy Espoon Puron sijainti

Huom. Yllä esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia. Yksityiskohdat tarkentuvat alueen ja kohteen suunnitelmien edetessä.

Haluan saada lisätietoa Finnoon tulevasta asuntokohteesta

Liity nyt postituslistalle ja kuulet ensimmäisten joukossa, kun Asunto Oy Espoon Puron asunnot tulevat varattaviksi.

Haluan kuulla lisää Asunto Oy Espoon Purosta

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.