Skip to content

Uusia koteja Tuusulaan

Pientaloja uudistuvaan Bostoniin!

Haluaisitko asua kuin pikkukaupungissa? Vain puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta ja vartin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta? Bostonin uusi asuinalue Tuusulan Hyrylässä on juuri sellainen paikka. Päiväkodit, koulut ja muut päivittäispalvelut ovat Bostonissa kävelyetäisyydellä.  Terveyspalvelut sijaitsevat Hyrylän keskustassa, ja samasta taajamasta löytyvät myös Tuusulan keskeiset harrastuspaikat uimahallista jäähalliin.

Me Hartelassa haluamme rakentaa mahdollisimman hyviä koteja. Siksi kysyimmekin, millaisia koteja sinä haluaisit rakentuvan Bostonin alueelle. Kysely on nyt päättynyt, kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille. Kohteen suunnittelu etenee saatujen tietojen perusteella.

Suunnitteilla olevan rivitalokohteen, Asunto Oy Tuusulan Liljan kodit tulevat varattavaksi alustava aikataulun mukaan loppuvuodesta 2021. Jätä meille yhteystietosi ja pysyt ajantasalla kohteen suunnitelmien etenemisestä sekä pääset varaamaan oman kotisi ensimmäisten joukossa.

Monipuolinen Tuusula

Tuusula on Suomen toiseksi suurin maalaiskunta. Se on erinomainen valinta asuinpaikaksi vaikkapa perheelle, joka haluaa kasvattaa lapset lähellä luontoa ja keskellä kulttuuria. Molempia Tuusulassa riittää.

Historiallinen ympäristö

Päivittäisen elämän saa lapsiystävällisessä Tuusulassa sujumaan helposti, mutta paikan lumo ei perustu yksin sille. Tuusula tunnetaan rikkaasta historiastaan, mm. Tuusulanjärven legendaarisesta taiteilijayhteisöstä, joka syntyi Tuusulan Rantatien varrelle jo yli sata vuotta sitten. Tänä päivänä taiteilijamestareiden historiaan voi tutustua yleisölle avoimissa kotimuseoissa. Kulttuurikunnassa järjestetään myös paljon koko perheen tapahtumia kuten Skidiviikot sekä Tuusulan Taiteiden Yö Rantatiellä.

Kuva: Antti Kallio

 

Viihtyisää ja helppoa liikkumista

Tuusula on hyvä valinta myös liikunnan harrastajalle. Hyrylän keskustassa on uimahalli ja jäähalli, ja golfkenttä levittäytyy Tuusulanjärven rantamaisemiin. Talviaikaan paikallinen erikoisuus on matkaluistelu Tuusulanjärvellä. Kesäisin paikalliset kuntoilijat kiertävät upean rantareitin pyörällä.  Ulkoilureitit, urheilukeskus, viljelypalstat ja koirapuistot tarjoavat monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Tuusulanväylältä hurautat moottoritietä pitkin nopeasti Helsinkiin omalla autolla tai julkisella liikenteellä. Suunnitteilla on myös Kehä 4, joka valmistuessaan nopeuttaa liikennettä sekä itään että länteen päin.

Kuva: Kaapo Kamu

Neljä syytä muuttaa Tuusulan Bostoniin

Hyvät liikenneyhteydet.

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet ympärillä.

Päivittäispalvelut kävelymatkan päässä.

Huoletonta elämää uudessa kodissa.

Asunto Oy Tuusulan Liljan sijainti

Haluan saada lisätietoa Tuusulan Bostonin tulevasta asuntokohteesta

Liity nyt postituslistalle ja saat tiedon Asunto Oy Tuusulan Liljan asuntojen suunnittelun etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Haluan kuulla lisää Asunto Oy Tuusulan Liljasta

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.