Skip to content

Uusia pientaloja Tuusulaan

Elämää kuin vapaa-ajan kodissa

Haluaisitko asua kuin pikkukaupungissa, kuin vapaa-ajan kodissa? Kuitenkin vain puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta ja vartin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai Tikkurilasta? Bostonin uusi asuinalue Etelä-Tuusulan Hyrylässä on juuri sellainen paikka.

Päiväkodit, koulut ja muut päivittäispalvelut ovat Bostonissa kävelyetäisyydellä. Maaseutumainen luonto järvineen ja jokineen ovat lähellä. Täällä pääsee hengittämään luonnon tuoksuja, lenkkeilemään peltomaisemissa, soutamaan järvellä ja pyöräilemään pitkin maastoisia metsän polkuja. Elämään mahtuu harrastuksia, erilaisten lajien kokeilua ja myös kulttuuria. Aikaa vietetään niin perheen kanssa kuin kootaan ystäviä yhteen. Ja joskus vetäydytään omaan soppeen rentoutumaan.

Näihin tarvitaan koti, joka mahdollistaa hyvän vapaa-ajan. Sellainen on rivitaloyhtiö Tuusulan Lilja, jossa kaikki rentouttavan vapaa-ajan mahdollisuudet ovat lähellä.

Koteja, jotka on suunniteltu hyvään vapaa-aikaan

Amerin entiselle tehdasalueelle Tuusulan Bostoniin nousee kaksikerroksinen rivitaloyhtiö Asunto Oy Tuusulan Lilja, jossa elämästä nautitaan kuin vapaa-ajalla.

Suunnittelussa olemme kuunnelleet ostajien toiveita

Tuusulan Liljan kodeissa pääsee rauhoittumaan oman saunan löylyissä ja nauttimaan arjesta omalla ilta-aurinkoon avautuvalla pihalla. Kesäisen päivällisen voi kattaa katetun terassin alle. Suunnittelemme koteihin myös mukavasti säilytystilaa ja lapsille leikkipaikan asukkaiden yhteiselle pihalle. Liljaan on tulossa 3-5 huoneen asuntoja.

Kodit tulevat varattavaksi alustavan aikataulun mukaan loppuvuonna 2021. Jätä meille yhteystietosi ja pysyt ajan tasalla Liljan suunnitelmien etenemisestä sekä pääset valitsemaan mieleisesi asunnon ja pohjaratkaisun ensimmäisten joukossa.

Kavereita ja viihtyisää harrastamista

Tuusulan Liljassa voit harrastaa helposti, sillä läheltä löytyy runsaasti tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia koko perheelle. Naapurustossa piisaa lapsille kavereita sekä reilun parin kilometrin päässä sijaitsevat Tuusulan Urheilukeskus, jäähalli ja Tenniskeskus, joissa voit harrastaa lukuisia eri lajeja. Tuusulanjärven rantamaisemiin levittäytyvälle golfkentälle ajat alle kymmenessä minuutissa, Talmaan laskettelemaan vartissa. Uimaankin pääset läpi vuoden. Pyöräilyreittejä on useita ja niitä kulkee vaikka niin Tuusulanjärven ympäri, maaseutumaisemissa kuin metsäisillä maastopoluilla.

Ulkoilua ja kulttuuria

Ulkoilureitit, luonto, viljelypalstat ja koirapuistot tarjoavat monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Tuusulanjärven rantaseuduilta löytyy useita viihtyisiä vierailupaikkoja ja koirillekin oma uimarantansa.

Kulttuurinnälkäisille Krapin Pajalla pidetään säännöllisesti konsertteja, kesäisin Tuusulanjärven taiteilijakodit avaavat ovensa.Taideharrastuksia pääsee toteuttamaan myös lähivuosina valmistuvassa lukio- ja kulttuuritalo Moniossa.

Kuva: Kaapo Kamu

Historiallinen ympäristö

Päivittäisen elämän saa lapsiystävällisessä Tuusulassa sujumaan helposti, mutta paikan lumo ei perustu yksin sille. Tuusula tunnetaan rikkaasta historiastaan, mm. Tuusulanjärven legendaarisesta taiteilijayhteisöstä, joka syntyi Tuusulan Rantatien varrelle jo yli sata vuotta sitten. Tänä päivänä taiteilijamestareiden historiaan voi tutustua yleisölle avoimissa kotimuseoissa. Kulttuurikunnassa järjestetään myös paljon koko perheen tapahtumia kuten Skidiviikot sekä Tuusulan Taiteiden Yö Rantatiellä.

Kuva: Antti Kallio

 

Kehittyvä Tuusula

Tuusulan kunta on uudistamassa palveluverkkoaan ja siihen liittyy terveet ja turvalliset oppimisympäristöt. Tämän myötä Bostonin alueen lähikoulu Riihikalliossa uudistuu lähivuosina monitoimikampukseksi. Kampusalueelle tulee moderneja muuntautuvia opetustiloja, liikuntasalirakennus ja piha-alueelle lähiliikuntapaikka. Tilojen suunnittelussa on huomioitu luonnon merkitys ja lasten luontosuhde. Lue lisää >>

Lisäksi Tuusulan keskukseen Hyrylään valmistuu vuonna 2023 uusi kulttuuri- ja lukiotalo Monio. Jatkossa tästä hirsirakenteisesta kohtaamispaikasta löytyvät niin musiikkiopisto, kuvataidekoulu ja kansalaisopisto kuin myös erilaisia kokoontumis-, esiintymis- ja liikuntatiloja. Lue lisää >> 

Uusi massiivipuurakenteinen Martta Wendelinin päiväkoti rakennetaan Joutsenmerkin ympäristökriteerein. Lue lisää >> ja Lue lisää >>

Hyrylän keskukseen suunniteltu liike- ja palvelukeskus sekä sen lähialue tulevat muodostamaan uudenlaisen viihtyisän ja keskustamaisen kaupunkiympäristön. Arkkitehtuuri on modernia sekä useat kaupalliset toimijat ja kunnan palvelut täydentävät kunnan palveluita. Lue lisää >>

Tuusulan Urheilukeskusta kehitetään kunnianhimoisesti yhdeksi Helsingin seudun parhaista liikuntaympäristöistä. Seuraavaksi kehitetään urheilukeskuksen voimistelu- ja mailapelihalleja. Lue lisää >>

Neljä syytä muuttaa Tuusulan Bostoniin

Hyvät liikenneyhteydet.

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet ympärillä.

Päivittäispalvelut kävelymatkan päässä.

Huoletonta elämää uudessa kodissa.

Asunto Oy Tuusulan Liljan sijainti

Haluan saada lisätietoa Tuusulan Bostonin tulevasta asuntokohteesta

Liity nyt postituslistalle ja saat tiedon Asunto Oy Tuusulan Liljan asuntojen suunnittelun etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Haluan kuulla lisää Asunto Oy Tuusulan Liljasta

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Hartela, lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.