Skip to content

Myytävät autopaikat

Onko autosi kotia vailla?

Etsitkö kotisi läheltä aina varmaa pysäköintipaikkaa? Mietitkö missä säilytät harrasteautoasi? Entä oletko harkinnut autopaikkaa sijoituksena pääkaupunkiseudulla? Meiltä löydät eri tarpeisiin sopivia autopaikkoja eri puolilta pääkaupunkiseutua. Tutustu tarjontaamme ja löydä autolle koti.

Voit maksaa autopaikan myös osissa. Ota yhteyttä ja kysy sopivista maksuehdoistamme.

 

Helsinki, Herttoniemi

Myytävänä lämpimiä autohallipaikkoja Herttoniemenrannassa Itä-Helsingissä Niittaajankadulla.

Pysäköintihallissa 24/7 kameravalvonta ja kauko-ohjaimella avautuva nosto-ovi.

vh.  11 000 e

Näytä kartalla

 

 

Tuusula, Hyrylä

Vapaana Asunto Oy Kievarinkulma Tuusulan kellarissa sijaitsevia autopaikkoja.

Sisäänkäynti autokellariin tapahtuu Kievarinkaarelta.

vh.  15 000 e

Näytä kartalla

 

 

Sarvvik, Kirkkonummi

Kirkkonummella Asunto Oy Sarfvikin Ukonhatusta on myynnissä autokatospaikka.

Osoitteessa Kiurukannuksentie 1 sijaitsevassa autopaikassa on lämmitystolppa.

vh. 6 500 e

Näytä kartalla

Autollesi koti

Oma autopaikka tuo mukavuutta arjen kiireeseen, kun kodin lähellä odottaa aina varma autopaikka. Lämpimät autopaikkamme tarjoavat pakkasaamuihin helpotusta ja suojaisan kodin autollesi läpi vuoden. Kylmäpaikoilla lämpötolppa auttaa aamun käynnistysvaikeuksiin. Tutustu myytäviin autopaikkoihimme ja osta autollesi koti.

 

Kesäautollesi koti

Klassikkoauto tarjoaa kesäkeleillä unohtumattomia ajoelämyksiä. Talveksi hellästi huolehdittu ajopeli kaipaa kuitenkin kunnon suojaa eikä sitä voi säilyttää kadunvarressa. Myytävistä autopaikoistamme erityisesti lämpimät autopaikat sopivat hyvin kesäauton talvisäilytykseen. Varmista nyt silmäterällesi kunnon koti ja sovi tapaamisesta myyjiemme kanssa.

 

Autopaikka sijoituksena

Autopaikka voi olla hyvä sijoitus, sillä viime vuosina pysäköintimaksut ovat nousseet ja samaan aikaan pysäköintipaikkoja kadunvarressa on vähennetty. Uuden taloyhtiön autopaikkaan sijoittaminen kannattaa, sillä todennäköisyys vastiketta nostaviin korjauskustannuksiin on pienempi kuin vanhassa taloyhtiössä. Hanki nyt uusi sijoituskohde ja ota yhteyttä myyjiimme.

Ota yhteyttä ja osta autollesi koti!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Hartela.

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Koteja saavat mielestämme rakentaa ainoastaan he, jotka tietävät rakentavansa maailman tärkeintä paikkaa ihmiselle, joka on säästänyt näitä nimenomaisia seiniä varten. Hän kokee kyseisessä tilassa elämänsä suurimmat ilot ja musertavimmat surut, astelee paljain jaloin itse koristelemassaan pesässä ja tuntee olevansa turvassa.

Seinien rakentajan on arvostettava kaikkea sitä tulevaa elämää –ja ihmistä.

Mikään rakennus ei ole kalliimpi kuin se, jossa ihminen ei viihdy. Hyvissä tiloissa liiketoiminta saa kukoistaa. Valitse tarkasti heidät, jotka muovaavat elämäsi neliöt. Heidän kättensä jäljissä on riitettävä ihailtavaa useammalle sukupolvelle.