Skip to content

Myytävät autopaikat Turussa

Onko autosi kotia vailla?

Etsitkö kotisi läheltä aina varmaa pysäköintipaikkaa? Mietitkö missä säilytät harrasteautoasi? Entä oletko harkinnut autopaikkaa sijoituksena? Tutustu tarjontaamme Kakolankalliolla ja löydä autolle koti.

Myytävänä autohallipaikkoja osoitteessa Kakolankatu 3, Turku.

Autopaikkojen koot ovat noin 12,5-18,0 m2 ja ne sijaitsevat 0 tai -1 kerroksissa.

Pysäköintihallissa on kauko-ohjaimella avautuva nosto-ovi.

vh. 19.500-26.000.

Autollesi koti

Oma autopaikka tuo mukavuutta arjen kiireeseen, kun kodin lähellä odottaa aina varma autopaikka. Lämpimät autopaikkamme tarjoavat pakkasaamuihin helpotusta ja suojaisan kodin autollesi läpi vuoden.

Kesäautollesi koti

Klassikkoauto tarjoaa kesäkeleillä unohtumattomia ajoelämyksiä. Talveksi hellästi huolehdittu ajopeli kaipaa kuitenkin kunnon suojaa eikä sitä voi säilyttää kadunvarressa. Varmista nyt silmäterällesi kunnon koti Kakolankalliolla. 

 

Autopaikka sijoituksena

Autopaikka on hyvä sijoitus, sillä viime vuosina pysäköintimaksut ovat nousseet ja samaan aikaan pysäköintipaikkoja kadunvarressa on vähennetty. Uuden taloyhtiön autopaikkaan sijoittaminen kannattaa, sillä todennäköisyys vastiketta nostaviin korjauskustannuksiin on pienempi kuin vanhassa taloyhtiössä.

Ota yhteyttä ja osta autollesi koti!

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Hartela.

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

Koteja saavat mielestämme rakentaa ainoastaan he, jotka tietävät rakentavansa maailman tärkeintä paikkaa ihmiselle, joka on säästänyt näitä nimenomaisia seiniä varten. Hän kokee kyseisessä tilassa elämänsä suurimmat ilot ja musertavimmat surut, astelee paljain jaloin itse koristelemassaan pesässä ja tuntee olevansa turvassa.

Seinien rakentajan on arvostettava kaikkea sitä tulevaa elämää –ja ihmistä.

Mikään rakennus ei ole kalliimpi kuin se, jossa ihminen ei viihdy. Hyvissä tiloissa liiketoiminta saa kukoistaa. Valitse tarkasti heidät, jotka muovaavat elämäsi neliöt. Heidän kättensä jäljissä on riitettävä ihailtavaa useammalle sukupolvelle.