Skip to content

Koti Rauman ytimestä

Helppoa elämää keskustassa

Toivotko kodiltasi elämää, jossa ei tarvitse huolehtia pihatöistä? Elämä Rauman keskustassa Ajurinkadulla on juuri näin helppoa.

Hartela suunnittelee uusia kerrostalokoteja nykyisen linja-autoaseman ja tulevan kauppakeskuksen viereen osoitteeseen Ajurinkatu 2. Paikka on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat asua keskustan palveluiden läheisyydessä ja vaihtaa lumikolat ja haravat huolettomaan elämään hissillisessä talossa ja uutuuttaan hohtavassa kodissa.

Neljä tähtisyytä hankkia koti Ajurinkadulta

Keskustan palvelut kotiovella

Viihtyisää ja huoletonta asumista

Koteja eri elämäntilanteisiin 27-121m2

Yli 75-vuotias rakennusliike rakentaa sinulle uuden kodin luotettavasti ja laadukkaasti

Rauman Ajurinkatu 27-121 m2

Hartela suunnittelee uusia kerrostalokoteja Rauman keskustan ydinpaikalle, Ajurinkadun varrelle. Kohteen asuntojakauma tulee olemaan vaihteleva yksiöistä aina tilaviin neljä huonetta sisältäviin koteihin. Asuntojen tilaratkaisut mietitään huolella ja kohde tulee olemaan mainio ratkaisu heille, jotka eivät halua remonttihuolia ja arvostavat uuden kodin helppoutta.

Kohteen on suunniteltu olevan viisikerroksinen ja kaksiportainen kerrostalo, jonka sisäpihalle jää suojaisa yhteispiha asukkaiden monipuoliseen käyttöön. Pihakannen alle rakennetaan parkkihalli, jonka autopaikat ovat erikseen myytäviä osakkeita. Kohde rakennetaan yhtiön omalle tontille.

Jätä yhteystietosi sivulla olevalla lomakkeella niin kuulet ensimmäisten joukossa kun uudet kodit ovat varattavissa.

Ajurinkadun aluetta uudistetaan ja kehitetään lähivuosina. Alueelle on suunniteltu uusi kauppakeskus sekä linja-autoasema.

Koti Rauman keskustasta. Näin navigoit perille.

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä: