Skip to content

Kotiunelma järven rannalla

Hiidensalmessa astut luontoon suoraan kotiovelta

Hiidensalmi on helppoa arkea ja luontoluksusta Lohjanjärven rannalla, sujuvien yhteyksien varrellaLoistava liikuntatarjonta, järviluonto ja uusi rakennettu naapurusto tarjoavat virikkeitä ja omaa rauhaa sopivassa tasapainossa. Hyvä tieverkosto ja lähipalvelut varmistavat viihtyvyytesi Hiidensalmen lintukodossa.

Olemme suunnittelemassa kerrostaloasumista Hiidensalmen asuntomessualueelle, Sahapihalle. Ensimmäisen kohteen, As Oy Lohjan Hiidensalmen Aavan, suunnittelu käynnistyy kevään 2021 aikana ja arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on kesällä 2021. Ensimmäisen kerrostalokohteen rakentaminen on suunniteltu alkavan loppuvuonna 2021.

Me Hartelassa haluamme rakentaa mahdollisimman hyviä koteja asukkaille ja siksi kysymmekin millaisia koteja sinä haluaisit rakentuvan Hiidensalmen alueelle. Vastaa ja vaikuta!

 

Luonnonkaunis Järvikaupunki

Lohja on vireä kaupunki Länsi-Uudellamaalla, runsaan puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Kaupunki tarjoaa asukkailleen ja vierailleen monipuolisia palveluja, kaunista järviluontoa ja vilkkaan kulttuuri- ja urheiluelämän.

 

 

Hurmaava Hiidensalmi

Kesän 2021 Asuntomessualue rakentuu Hiidensalmeen, Lohjanjärven rannalle, alle kahden kilometrin päähän Lohjan keskustan palveluista. Hiidensalmesta muodostuu eri-ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville sopiva alue. Alueelle tulee monimutoista asumista ja ympäristöystävällisyys sekä asukkaiden kohtaamiset ovat alueen kantavia teemoja.

Suunnittelemamme kohde rakentuu Hiidensalmen asuntomessualueelle, aivan upean Lohjanjärven rannalle. Kohteelle tulee yhteispiha ympäröivien yhtiöiden kanssa, joten tässä korttelissa elämä on halutessaan yhteisöllistä.

Hurmaava asuinalue

Koti järven rannalla.

Viihtyisää ja huoletonta elämää uudessa kerrostalokodissa.

Vihreiden valintojen kortteli.

Hyvät liikenneyhteydet.

Jätä yhteystietosi niin kuulet kun alueen suunnittelu etenee.

Haluan kuulla lisää Lohjan Hiidensalmen kodeista

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.